söndag 18 januari 2009

Snygg förvaring






Funderar på att köpa de här snygga förvaringskorgarna från House Doctor jag hittade på Countrystyle.se. Visst är de fina? Gillar de små brickorna framtill med texten Mail och Storage. Får se om jag slår till..har ju lovat sambon att inte köpa så mycket "småkrafs"...hmmm:) (bilder lånade från Countrystyle.se)

8 kommentarer:

Mitt vita hem sa...

Korgarna är ju så himla snygga. Jag har tittat på dem flera gånger. Köp dem!!
Vad flitig du är med inläggen, själv sitter jag och dottern i var sitt rum och kommenterar varandras bloggar. Hon har öppnat en blogg idag så det är ju lite spännande det här. Vet inte hur jag ska få henne att gå och lägga sig, hon ligger med datorn i sängen nu.
Natti natti

Engelska Villan sa...

Mycket fina korgar! Jag såg inte skyltarna först, men de gjorde dem ju ännu bättre... House doctor, mmmm...
Kram Anna

Jenny sa...

Ja, jag slår nog till på korgarna:). Vad kul att din dotter har en egen blogg, o bara 13 år gammal!Jag var inne och tittade på bilderna på hennes rum förut. Jättemysigt! Ska bli kul att se vad hon skriver om mer på sin blogg!
Ja, nu är det nog dags att gå o lägga sig, jobb imorgon...God natt!

Hemmalycka sa...

Jättefina, det är klart du ska köpa dem:)
kram åsa

Anonym sa...

Ja, köp dem!! De är jättefina.. Vi ses snart!
Kram/Sis

Två systrar sa...

Å så spännande med en ny blogg. Ser fram emot att följa dig och se vad du kommer att visa i framtiden. Va härligt att ha egna höns. Kram M&C

Jenny sa...

Tack!! Jag beställde dem faktiskt idag:) passade på att köpa en jättefin duschcreme från Kath Kidston oxå, jättevacker rosa förpackning med stjärnor..Ha en bra kväll,
kram Jenny

Bygatan sa...

Ja dom korgarna är jättefina. Jag har en som det står mejl på och två större som jag köpte för ca 5 år sedan som jag gillar jättemycket. I dem förvarar jag ljus och servetter, de är rektangulära och ganska djupa.

Vilken fin tallrikshylla! En sån står på min önskelista. Jag har varit på Grandmas, senast i oktober. De har verkligen fina saker;-)

Ha en bra kväll, kram Lena