söndag 18 januari 2009

Tallrikshylla
Den här tallrikshyllan från Oliver Furniture köpte jag på Grandmas i Göteborg för ett tag sedan. Den är jättecharmig tycker jag, passar bra i vårt matrum. Tallrikarna är fyndade på auktion, servetterna och skålarna är från Greengate (deras grejer kan man inte få för många av:)) och Leila Lindholms "A piece of cake" fick jag av sambon i julklapp. Vilken härlig bok! Läckra recept och underbara bilder, den vill jag ha framme.
Kram Jenny

5 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Jättefin tallrikshylla :). Jag har beställt en liknande från Kallholmen. Hoppas jag får den snart. Tycker det är snyggt att mixa tallrikar med fina böcker, kanske någon växt.
Plus att man kan variera sig när man tröttnar.
Kram Åsa

Engelska Villan sa...

Hej igen!Kram
Vilka härliga golv och socklar ni har där vita bordet står! Och den där ljuslampetten med kryss gillade jag skarpt, var har du hittat den?
Jag måste ju köpa Leilas kakböcker jag också, hör en massa bra om dem heeela tiden och jag gillar att baka.

Kram hela dan//Anna
P.S. Jag har lagt upp dig i min blogglista också :-) D.S.

Mitt vita hem sa...

Men vad fint det blev i tallrikshyllan. Jag måste köpa mig en jag också. Jag är väl den enda i världen som inte har någon.
Bordet blev ju jättefint vid den väggen. Ursnyggt!!
Kram Heidi

Jenny sa...

Tack ska ni ha för de fina kommentarerna:).
Ja, de här hyllorna kan man ju variera innehållet i hur mycket som helst. Det är snyggt att ha dem i barnrum oxå, med sagoböcker o mjukisdjur i..funderar på att köpa en till min älskade systerdotter Vera nu när hon fyller år i mars. Det skulle vara jättefint i hennes rum. Anna, vad kul att du lagt till mig i din blogglista, tack! Du frågade om ljuslampetten, den har jag köpt för flera år sedan på Mio. Den är från "Wilma" serien, tror att de har kvar den i sortimentet fortfarande. Ha en jättebra kommande vecka allihopa, kram Jenny

Anonym sa...

This is my job. I am so sorry.
iphone case
iphone 4 case
ysl shoes
jimmy choo shoe
christian louboutin shoe
christian louboutin pumps
jimmy choo boots
Air Max 90
Nike Shox
Nike Air Max 90
Nike rift
Nike Air Max 90
Air Max 90
lingerie
sexy sexy lingerie
sexy underwear
lingerie sexy
iphone 4 case
iphone 4 cover
iphone 4 cases