fredag 27 februari 2009

Sovrumsglimtar..

Idag tänkte jag visa er lite bilder från vårt sovrum i huset. Det här rummet har vi inte renoverat än. Planen är att måla golvet vitt och tapetsera väggarna (funderar på tapeten "Baltzar" från Sandberg). Vi har inte riktigt bestämt oss för om alla väggar ska tapetseras eller om det bara ska bli en fondvägg bakom sängen. Vad tror ni blir finast?

Sovrumsmöblemanget är Englessons serie "Stockholm" i whitewash. Det är tidlösa och vackra möbler tycker jag. Sängkläderna och pläden är från Gant, ett av mina favoritmärken.



På båda sidor sovrummet finns det små vindsförråd (där det INTE råder ordning kan jag erkänna..får nog ta en dag till att röja därinne så att jag kan få plats med mer grejer jag inte vill ha framme..:))


Tavlorna på byrån har jag köpt av en kär vän till familjen. De ska jag hänga upp så fort vi har fixat väggarna..Den turkosa skålen är från Matteus och i den förvarar jag smycken.





Imorgon ska vi fixa och greja härhemma. Tindra ska få ett lite större rum och där ska vi måla golvet vitt innan hon flyttar in. (sambon har äntligen insett att det blir såå mycket finare med vitmålade golv, hihihi)
Ha en härlig helg!
Kram Jenny♥

19 kommentarer:

Hemmalycka sa...

Kommer säkert bli jättefint. Tycker Gant har så snygga överkast med stjärnor för att inte tala om påslakanen. Däremot tycker jag att de är väldigt dyra så jag har ingetdera. Maken har Gant-kläder som han älskar.
Kram Åsa

rosenskära sa...

Tänk att ha ett så vackert sovrum utan att det är renoverat! Tycker inte att det behövs någon renovering...

Visst blir det vackert med vita golv, det är väl klart, men bara vitt överallt tror jag att man ska vara lite försiktig med... Åtminstone på lite sikt.

Vilka lyxiga sängkläder! Det närmaste jag har kommit Lexington/GANT var ett påslakanset för baby som lillsippan fick när hon döptes, tunna rosa och vita ränder, kommer aldrig att kasta det...

Kram/Lena

Stjärnor & Champagne sa...

Härmis..Skojar. Jag skall också ha Baltzar i hallen. Den med stjärnor i silver...Men dyr tyckte jag, 640:- rullen. Men som tur är går det inte åt så mycket hos mig.
Jag tjatar om att måla golven vita men får väl börja med stugan för där har han sagt jaaa. Tjatar om mina tolixstolar just nu...Hmhm han är svår ibland. Ps. Jättefint sovrum...
Kram Anne

Stjärnor & Champagne sa...

Haha tar en tupp och du får en fågelhund, hihi.

Kram Anne

Therese sa...

Vilken tur du har med mannen att han insett att vitt golv är snyggt, här är det tvärtom.

Ha en bra helg!

Vit Romantik sa...

Godmorgon! Vilket fint sovrum! Härliga fina trägolv och fina dörrar. Vilken lycka att mannen din har insett hur vackert det är med vita golv:)

Ha en härlig helg!

Kram Johanna

Två systrar sa...

God morgon..nu är jag hemma från Thailand..jetlagen sitter visst i..har varit uppe sedan 6 i morse hihi. Vilken härlig man du har som tar hem Amarone och dessutom gillar vita golv;-) Har han ngn ledig bror hihi
Var den god? Kram C

Bygatan sa...

Hej!
Så fint sovrum ni har, Sandberg låter snyggt, vet inte hur tapeten ser ut så det är svårt att uttala sig om det blir fint med fondvägg.

Er hylla med dom konsollerna gillade jag skarpt!

HA en fortsatt trevlig helg, kram Lena

Anonym sa...

Jättefint! Vi har sandbergtapeter i vårt sommarhus (fr 1850) - de gör så otroligt fina tapeter. Svårt att säga ang tapeten, jag gillar fondväggar då det är lättare att byta/ändra om man skulle vilja göra det.

Therese sa...

Hihi, tack för kommentaren.
Jo Nisse e allt en livs ljutare. Just denna bilden e tagen när han varit ute hela natten, jag tror han sov hela dagen. Han klara inte av att vara ute å rumla på det sättet ;)

Kram
Tezz

Sabina sa...

Fint sovrumsmöblemang! Och Gant pläden med! Jag har gjort fondvägg i sovrummet och det gillar jag. Har även så i andra rum... man tröttnar inte lika fort på en tapet om den är bara på en vägg. Men då är ju jag sådan som tröttnar väldigt fort och vill ha ombyte ofta. Det blir dyrt i längden!
Kram S.

Mjuka sa...

Ser fint ut ditt sovrum!!
Tack för titten hos mig!! Kommer gärna tillbaka
Ha en fortsatt skön helg
kramen Malin

Stjärnor & Champagne sa...

Godkväll på dig..Usch melodifestivalen var inte bra..Kan tipsa om att bokstäverna blev väldigt bra, från Bruka.
Kram Anne

Aratorps Lena sa...

Jättefina "före bilder"! Jag tror på tapeter runt om. Sandberg är den absoluta favoriten, har aldrig haft någon annan tapet, faktiskt. Jag har lite dålig erfarenhet med Gants påslakanset. Mina har blivit noppriga och två örngott var helt sneda. Tycker inte det ska hända i den prisklassen... Annars superfina,
Kram!

Engelska Villan sa...

Vilket ljuvligt hus ni bor i. Jag förstår verkligen att ni köpte det, när det begav sig :)
Sovrummet känns så harmoniskt! Jag tycker att ni ska tapetsera hela rummet, fondväggar börjar jag tröttna på lite. Jag vet i och för sig inte hur tapeten ser ut, som ni tänkt er. Men även en mönstrad tapet blir bra på alla väggar.
Vad duktigt du jobbat med sambon, eftersom han insett att vitt är bäst :)
Kram Anna

VITA NYANSER sa...

Hej! Kul att du kikade in till mig, så att jag hittade hit igen. Du har så mycket fint och vill gärna länka, hoppas att det är okej.
Kram L-L

Hagagård sa...

Hej!Fint sov-rum!Fick tips av en vän att kika in till dig..Jag återkommer en annan dag igen.
:)Helen

Nettan sa...

Å va mysigt sovrum ni har! Gillr de fina dörrarna till garderoberna..ingen behöver ju se hur det ser ut innanför!;-)
Den tapeten har jag haft i mitt sovrum en gång, den ä himla fin! Tror det skulle vara fint å tapetsera hela rummet! Lycka till med renoveringen..sugen på att se fortsätting följer..
Kram Nettan

mylovelygrandma sa...

Hejsan! Tack så mycket:) fina sovrumsbilder! jag gillar er sänggavel starkt! jätte snygg :) jag tror det blir jätte fint med målat golv men jag tror på en fondvägg med tapeten och då antingen väggen som är bak sängen så att det blir effekt när man går in i rummet eller väggen framför sängen så att man har något fint att titta på:)hoppas du har en bra söndag!! Kram!!