fredag 6 mars 2009

Bloggtips...

Hej på er!

Idag tänkte jag tipsa er om ett par av mina favoritbloggar! Blev inspirerad av Maria med den fina bloggen Marias Stil, som uppmuntrade oss att tipsa om fina bloggar:)

Ni är många som har härliga och inspirerande bloggar! Listan hade blivit väldigt lång om jag räknat upp alla jag troget läser:) Därför tänkte jag göra lite reklam för några relativt nystartade bloggar som det ska bli väldigt spännande att följa:



* Kämpegården - Tezz och hennes blivande make har köpt ett jättefint hus som de renoverar för fullt! Ska bli kul att se mer av deras härliga gård. Önskar jag hade haft lite av Tezz energi:)

* Signe-1 - Sofia och hennes familj flyttar snart in i deras nybyggda vita funkisvilla! Redan nu visar hon fina saker som kommer att pryda deras nya hem. Ser fram emot att få se mer från huset:)

* Lilla Villa Vita - Maria visar jättefina bilder från hennes familjs sekelskifteshus! Hon har verkligen känsla för det här med inredning. Hennes hem platsar i vilken inredningstidning som helst:)

* Vita Nyanser- L-L har ett underbart smakfullt hem i vitt. Spana in hennes runda bastufönster! Väcker elakartat habegär:)

Måste oxå visa er vad jag fick i brevlådan idag! De här fina hjärtanen gjorda av Josefin med bloggen In my house! Hon syr upp urgulliga hjärtan och stjärnor på beställning och jag kunde inte motstå de här två:

Visst är de söta?? Det gröna hjärtanet tror jag Tindra ska få ha i sitt nya rum, det vita tänkte jag hänga på köksdörren!





Tack Josefin, jag är jättenöjd:)
Ha en härlig helg allihop!
Kram Jenny♥

13 kommentarer:

Daniel sa...

Vilken tjusig fin blogg du hava!
Fortsätt så!

Engelska Villan sa...

Hej!
Vilka söta hjärtan! Jag funderar lite på att börja sälja lite sydda grejer också, men jag är lite feg... :)
Hittade du nåt på auktionen?
Kram Anna

Mjuka sa...

De var riktigt fina de hjärtana!!
Ha en mysig helg
kramen Malin

Två systrar sa...

God Kväll i stugan..vi lägger dig bland våra favoriter för dit hör du ju!! :-) Såg dina koppar med stjärnor, var har du köpt dem? Kram C&M

Hemmalycka sa...

Jättefina hjärtan, gillar det som det står Home på :)
Kram Åsa

Anonym sa...

Vilka fina hjärtan! Ska sy lite fint till Veras rum som nu håller på att målas i en härlig grön färg! Det är kul med din blogg! Du får komma o hjälpa till i Veras rum sen, med inrednigen :o) Vi ses på kalaset imorgon!
/Syster

Therese sa...

Oj, vad glad jag blir =D att bli nämnd på din blogg, det betyder verkligen massor.

Vackra hjärtan.


Du får ha en fin helg.

Kram
//Tezz

Signe 1 sa...

Åhh vad glad och stolt jag blir att du tipsar om min blogg!! Tack fina du! Din blogg är inte så tokig den heller:-)). Kram i massor! / Sofia

Blåbärs och smultronstället sa...

Kul med tips på bloggar. Du är en av mina favoriter, jag har redan en lång lista. Jag är väldigt ny så det tar lite tid att lära sig att få så snyggt som man vill ha det.
Övning ger färdighet, heter det visst...
Ha en mysig helg!
Själv ska jag ha fest med några vänner, så vi blir ca 60 personer. Ska bli roligt eftersom jag inte orkat gå på fest på över ett halvår.
Nu är jag piggare, så det ska bli jättekul!
Ha det gott!
Susanne

Nettan sa...

Hej Jenny, vad kul att du tittade in hos mig !
Alltid kul & upptäcka nya bloggar =0)
De där ♥ tyckte jag med va så fina, kanske skulle beställa jag med ;0).
Jag & symaskiner är inte direkt bästa vänner !

Ska kika vidare...
Trevlig Helg !
Kram Nettan

Flaggduken 2 sa...

Godmorgon!
Nu har allt blitt rätt på min blogg...Kråkered så klart. Och det är ju ett lite roligare "namn". Vilka söta hjärtan du visar upp.
Ha en härlig dag! Kram

♥ Fyra årstider sa...

De där hjärtarna är verkligen super fina.
Kram Lotta

Sabina sa...

Jättefina hjärtan... speciellt det med HOME!
Kikade in i bloggarna du tipsade om. Dom är fina! Det finns ju bara för mycket härliga bloggar, och mera kommer hela tiden. Om man ska hinna läsa alla man skulle vilja, så skulle man få sitta på datorn hela dagen!
Ha en trevlig helg!
Kram S.