torsdag 12 mars 2009

Sommarbilder..

Hej!
Nån mer än jag som är trött på snön o kylan?? Just nu är vår trädgård inbäddad i ett lager av snö..det hade väl varit idylliskt om vi skrivit 24:e december i almanackan men så här i mars vill jag ha sol, vår o värme!

Har redan börjat drömma om penséer och påskliljor i fina krukor på farstukvisten..får hålla till godo med dessa trädgårdsbilder från förra sommaren som jag visar er här.






I helgen ska vi fixa lite härhemma. Gästrummet ska få ny färg på väggar och golv,det tänkte vi börja förbereda. Ska även måla hallen innanför badrummet på nedervåningen vit. Kom på att det skulle vara mycket finare nu när jag flyttat ner Brukaskåpet från övervåningen. Jag lovar att visa er bilder när det är klart!
Sen ser jag fram emot ett besök av Lillasyster Karolina, hon ska sova över hos oss för att få en barnledig natt:) Hennes gullige sambo Lars ska ta hand om lilla Vera så att K kan få sova ut!
På lördag kväll missar jag inte melodifestivalen!

Ha en underbar helg!

Kram Jenny ♥

27 kommentarer:

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej Jenny!
Vilket härligt hus ni bor i och trädgården ser inte dum ut den heller. Vi håller också på och grejar här hemma. Ska byta trätak i köket, så det är väldigt rörigt. Nu vill jag vårstäda och göra fint, men får vänta till nästa vecka.
Idag tog jag och en kompis en promenad i solen och på em snöade det. Typiskt!
Vi ska också se på melodifestivalen med några vänner och äta gott. Ska bli kul!
Ha en skön helg och mys med din syster!
Kram Susanne

ikris sa...

Å vad härligt med sommar, längtar! Vad gör egentligen hönsen när de snöar, är de ute ändå? Hoppas ni får en jättehärlig helg!

Kram K

Nylyckan sa...

Hej! Känslan är den samma som i Bullerbyn. Härligt hus, en riktig idyll! Jag gillar gruset runt gården. Det blir så levande. Kul att se kram Åsa

Sabina sa...

Vilket underbart ställe du bor på. Jag får känslan av Emil i Lönneberga när jag ser det... väntar mig få se Lina som hänger i flaggstången! :)
Ha en riktigt underbar helg!
Kram Sabina

Anonym sa...

Vilka härliga bilder!! Här nere i Skåne kom det faktiskt flera centimeter snö igårkväll men som vanligt är det redan på väg bort. Tekniskt sett har vi redan vår och det finns stunder då man faktiskt tror att det är så :-). Nästa vecka blir de penseer på trappan!

VITA NYANSER sa...

Vilka fina bilder! Riktig sommarkänsla! Åh vad man längtar! Det känns som en lång vinter. Här ligger drivor av snö! Fin färg i och för sig...VITT. Ha en skön fredag! Kram L-L

VITA NYANSER sa...

P.S. Vad härligt att du pysslar om din syster, underbart för henne att få sova ut. Kram

Signe 1 sa...

Åhhh vilka vackra sommarbilder du bjuder på!:-) Man längtar ihjäl sig nu!! Supermysigt hus ni har, riktig idyll!! Ha en fin dag, Kram Sofia

Maria sa...

Vad somrigt och vackert ni hade det (kommer att få det igen..)! Kul med dina projekt i helgen, själv ska jag spackla och mannen ska lägga innertak.

Ha en skön helg!

Villa Carl Larsson sa...

Vilket underbart hus!! Skulle nog göra allt för att få just det :) Verkligen ett drömhus.

Kram och trevlig helg!

Therese sa...

Vilken trädgård och vilket vackert hus. Avis, här får man stå ut med eternitplattor ett tag till =/, förhoppningsvis blir det till sommaren men vi får nog vänta till nästa sommar med att få nya fönster och fasad.

Man tycker det känns så konstigt vid den här tiden på året. man kan inte förstå när man tittar på sommar bilder att om några månader kommer det se ut så igen.

Ha en bra helg!

Kramen

Flaggduken 2 sa...

Mysigt hus du har, jätte fint! Längtar till vår & sommar och att få sitta ute med en kopp kaffe i solen. Jag vill precis som du fixa med lite vår utanför dörren, men här snöar det i dag så jag får nog vänta ett tag till...
Kram Petra

Cilla sa...

Först & Främst: Stort Tack för din kommentar!!
Det är ju bara så kul när någon ny kikar in & dessutom lämnar en kommentar.. Tack ;0)
Ja men visst är man så less på detta väder men det piggade upp lite med dina bilder..
En mysig helg önskar jag dig & Ville även säga att dina blogg är jätte fin..
Kram Cecilia

Anonym sa...

Visst längtar man efter lite sol....men här är så mycket vinter än att man knappt fattat att det snart är vår (den borde ha börjat redan). Igår var det -14grader och snön är ca 30-40cm djup än...idag är det varmare i alla fall:)
Trevlig helg!
/Stina

Lilla huset på prärien sa...

Åh vad fint!!! Jag vill ha sol o värme! Mera sol och mera värme tack. Åh vad ni bor fint - vilken absolut idyll!! Sådär skulle jag vilja bo faktiskt. Love it!!

Kram Jenny

Vårt lilla hem sa...

Ooh så vackert ni har det!! Härligt med sommar!

Här är en till som längtar och drömmer mig bort i blomlådorna och landen :)

Tunikan var ett sånt otippat fynd, som jag gjorde på Gekås Ullared! Brukar aldrig hitta nåt där men nu så, där hängde den, superfin och för 119 kr :)

Ha en skön helg!!
Kramkram, Jenny

Maria i Lilla villa vita sa...

Du bor verkligen i ett underbart hus, så mysigt och vackert. Jag njuter verkligen av att få ta del av din blogg.
Kram Maria

Anonym sa...

Och jag ska njuta inuti detta mysiga hus imorgon, lördag! Sova länge o mysa utan V och L.. Fast jag kommer att sakna dem lite ;o)
Vi ses imorgon!
Kram/Syster K

mylovelygrandma sa...

Hej Jenny!! jag tänker på barnen i bullerbyn när jag ser ert hus! det är ju helt underbart!Jag längtar med efter vår och sommar.. nu får det faktiskt lägga av med det här tråkiga gråa vädret! Hoppas du har en mysig helg!! Många kramar från mig!

Bygatan sa...

Hej Jenny!

Så idylliskt ni verkar bo, verkligen fint!

Ja nu är man såå trött på vinter så man vet inte hur man ska stå ut längre..men enligt vädret på tvn ikväll skull edet bli + grader med sol så nu hoppas jag det tar hårt på snön!!

Underbar knoppbräda från Julia, har kikat på den jag med.

Trevlig helg, kram Lena

Stjärnor & Champagne sa...

Vad fint ni bor Jenny, Underbart härligt hus.
Ja bort med snön nu får det vara nog tycker jag med...Tänk porlande bäckar och sjungande fåglar en vårkväll, det är inte helt fel.
Ha en fortsatt härlig fredag..

Kramkram Anne

Ingela la la sa...

Vilket härligt hus! Och visst längtar man till våren nu!
Imorgon ska vi ha barnkalas sen kan jag tänka mig att jag sitter i soffan helt slut och ser på melodifestivalen =)
Trevlig helg!
Kram Ingela

Mjuka sa...

HEj
Hos oss blir det kalas och melodifestivalen!
Ha en fin helg
kramen Malin

Maya sa...

Underbara bilder! Nu får våren komma med dunderfart känns det som. Tom min 8-åring sa "mamma, våren var ju nästan här och nu kommer det snö!". :) Det är fler än vi vuxna som längtar visst.
Ska bli spännande att se bilder efter målningen. Ta förebilder också så vi får se skillnaden!
Här blir det också MF. Vi får se om min väninna orkar komma eller om hon känner sig krasslig.
Jag har börjat måla..:)

Fröken Fräken sa...

Oja, jag längtar också till sommaren! Här är det plusgrader idag så jag hejar på snösmaältningen och har skottat ren balkongen. Förstår att man längtar än mer till sommaren om man har en sådan härlig trädgård som du har (och hus!!) Ska bli spännande att se resultet av alla era helgprojekt - här har jag mest lyckats med att stöka ner! ;-)

vardagsvitt sa...

Hej Jenny!
Tack för titten va glad jag blir att du gillade min blogg du är välkommen igen.
Man riktigt längtar efter sommaren efter dina fina sommar bilder.
Kram Marith

Ingrid sa...

Jag längtar också massor till sommaren. Är less på snö och kyla, vill ha fågelsång och knoppar som brister.

~Livet i byn