lördag 14 mars 2009

Tindras nya rum..

Hej på er!

Idag tänkte jag visa er bilder på Tindras nya rum som nu är klart!
Hon trivs jättebra:)

Jag är speciellt nöjd med det vita golvet som ju sambon gick med på att måla till slut, hihi! Nu tycker även han att det är jättesnyggt:)

Överkastet från Greengate valde Tindra själv ut på Elsas Hem. Mattan är från Pappelina.
Runt fönstret har vi hängt en ljusslinga med hjärtan från Granit.

Som ni ser är skrivbordet fortfarande inte målat..både sambon och Tindra tycker att det ska vara träfärgat. Kan ingen av er övertala dem att det skulle vara såå mycket finare vitmålat?:)



Tindra ville gärna ärva TV:n vi haft i vardagsrummet när vi fick en ny av min käre far.
Hon tycker det är jättemysigt att kolla på TV i sitt eget rum:)
I ett av hyllfacken skymtar hennes PEZ samling, hon har väl närmare 25st olika nu skulle jag tro.. (hylla, korgar och korgstol från IKEA)


De ryska dockorna i fönstret är från Inreda.com. De är så söta tycker jag.



. Lexington nallen "Fnasse" har jag haft i många år och han är nu en kär vän till Tindra.



På tavellisten står den härliga Kärlek Boken av Pernilla Stalfelt. Den söta lila ugglebörsen var en julklapp från Tuppen Blixten!
Den har Tindra med sig varje gång vi går på auktion:)


Sockerlådan köpte jag på en gårdsauktion förra sommaren. På den sitter mina gamla Mailegkaniner i pyjamas.


Nu kommer snart min kära syster hit och ska sova över.Det blir godis, snacks o lite vin framför Melodifestivalen, ska bli spännande att se vem som får åka till Moskva!

Ha en härlig kväll,

Kram Jenny ♥

29 kommentarer:

Therese sa...

Det ser jätte fint ut. Gillar färgen på väggen. Annorlunda form på sockerlådan, jag har bara sett dom avlånga.

Kram
Tezz

Engelska Villan sa...

Hej Jenny,
vad kul med nytt rum för Tindra! Det blev jättefint!! Skrivbordet ja, det är hur sött som helst. Kanske skulle vara ännu finare vitt, men det är faktiskt jättefint dom det är också. Så gräm dig inte över det :)
Kollar oxå på Mestodifelojanen... *blink*
Kraaam /Anna

Lotta sa...

Hej!
Vad fint rum din dotter har fått, gillar taket och färgen på väggen.
Skrivbordet är fint som det är. fast vitt skulle också vara fint. Jag har ett skrivbord i min dotters rum som ska målas hon vill ha det vitt, bara för mig att komma igång.
Kram Lotta1

VITA NYANSER sa...

Vilket FINT rum, jättefräscht!!! Och det var faktist fint med skrivbordet, allt var så himla snyggt, jag som själv har allt vitt tycker att det blev bra med de träfärgade sakerna = ). Smakfullt inrett, så snyggt med vita trägolv! Melodifestivalvinnaren var inte min favorit, men hon är från min stad, så nu får vi i länet sträcka på oss, vi har en blivande prins och en melodifestivaldrottning = ). Ha det bra! Kram L-L

Stjärnor & Champagne sa...

Jättefint, Jenny...Skrivbordet är lika fint som det är, helt ok..Golvet är underbart. Jag vill måla alla våra golv, men han är inte så intresserad. Börja med landet, sa han..

Kram Anne

Signe 1 sa...

Åhhh jag fullkomligt älskar överkastet, såå fint! Synd att min dotter inte är lite yngre för då hade hon fått ett Green Gate överkast bums;-). Kram Sofia

Fröken Tindra sa...

Jättesött rum! Jag blev särskilt förtjust
i överkastet... Skrivbordet är jättefint och i just det rummet passar det som det är. Men ett vitt hade ju varit att föredra för egen del. ;0)
Ha en forsatt skön helg!

Kram!

Anonym sa...

Förstår verkligen att Tindra trivs, hur fint som helst. Tyvärr kan jag inte ge dig rätt...skrivbordet ska förbli sin träfärg! Har ett likadant och kan inte tänka mig att måla det:) trots att mitt är hackigt och ritat av tidigare ägare(pappa) det blir slipning och omlackering här:)
kram Stina

Sabina sa...

Vilket jättefint rum hon har fått!!! Så snyggt med vitt och beige. Skrivbordet tycker jag är bra som det är... passar ihop med sockerlådan och rottingstolen.
Kram Sabina

PS. Vad glad jag blev över att ni gillade min musik :)

Anonym sa...

Det var helt underbart att få sova ostört en natt.. Och i detta fina rum med en superskön säng!!! T kan vara lycklig som har ett så fint rum! Jag gillar speciellt golvet..
Kram/Karo

mylovelygrandma sa...

Hejsan! Vilket fint rum hon fått:) ett sånt skrivbord hade minsann jag med velat ha! men jag hade nog med målat det vitt. Fast ibland kan de bli för mycket vitt med å då är det snyggt med något som bryter av. Du ska veta att de där pezen ska hon inte göra av med när hon tröttnat på dem. De finns folk som samlar på gamla eller specielle exemplar och de kan kosta riktigt mycket om det bara är rätt pez (jag vet det låter otroligt) Ha en mysig söndag!!! Kramar!

ikris sa...

Ser jättefint ut, ni ligger verkligen inte på latsidan!

alegni sa...

vilket härligt flickrum, inte konstigt att hon trivs i det!
skön söndag!
kram
ingela

StrandviksVillan sa...

Hej där och tack för hälsningen!
Gillar ditt hem, ser hemtrevligt ut!
Jag tycker också att bordet är fint som träfärgat.... sorry :P Vänta ett tag och se, annars går det ju att måla det senare :)

Ha en skön söndag! Nu ska jag gå ut med barnen och lufta mig lite.

Hem och Lycka sa...

Å vilket härligt rum, där måste hon trivas fint. Jag tycker nog skrivbordet är fint som det är, matchar kistan på golvet bra också.
kram

Nylyckan sa...

Åh vilket underbart flickrum! Överkastet var sååå fint! Vilket nätt litet skrivbord. Jag förstår att du vill att det ska vara vitt, men det är fint oxå som det är. Kram Åsa

Villa Carl Larsson sa...

Oj oj oj vilket fint rum hon har. Tiderna har verkligen förändrats känns det som. Numera har alla de små sååå fina och proffsiga rum. Jättefint!

Ingrid sa...

Vilket jättefint rum, ljust och fräsht!! Snyggt med den svarta pappelinan som bryter av lite.

~Livet i byn

Signe 1 sa...

Hej Jenny! Tack för 'Grattiset' för att jag vann idag, superkul för nån som ALDRIG vinner annars;-). Ha en fin kväll, kram Sofia

STENLYCKA sa...

Tack för att du tittade in till mig!
Tindra måste vara jätte lycklig att ha fått ett så fint rum. En dröm för en flicka att bo i.
Sockerlådan är bara så kul.
Ha en bra kväll!
Stenlycka

Jannicke sa...

Hei Jenny.
Utrolig fint rom din datter hadde fått!
Skjønner godt hun er fornøyd!
Takk for koselig hilsen til meg :o)

Nettan sa...

Å du vilket fint rum hon har fått!..fast jag håller med, skrivbordet vore ännu finare i vitt!!;-)..så du har min röst..
Vilka underbara sommar bilder i förra inlägget..hade gärna suttit där å fikat, såg så hinmla inbjudande ut!
Kram Nettan

Maria i Lilla villa vita sa...

Tindras rum är verkligen jättefint. Jag tyckte det var extra kul att se att hon har ett likadant skrivbord som jag ska fixa i ordning till min äldsta son. Men hans kommer nog att bli mattsvart. Det är mitt nästa projekt och jag hoppas komma igång nu i veckan som kommer.
Kram Maria

Lauras gård sa...

Tack för inlägget hos mig! Blir så glad!!Vilket jätte fint flickrum. Där kommer hon säkert att stormtrivas. Vi håller på att renovera hall och ett flickrum i vår tillbyggnad. Jag längtar efter att få inreda Alice rum. Roligt att ni har höns. Det har stått högst på min önskelista i 7 år! Jag ska försöka ta tag i projektet (hönshuset)nu i vår. Jag kanske får återkomma och rådfråga dig? Går det bra att jag länkar så jag lätt hittar tillbaka - för jag återkommer gärna.

Kram Stina

Vit Romantik sa...

Så fint rum hon har fått Tindra! Underbart överkast bra smak hon har! Golvet blev super!! kram Johanna

Blåbärs och smultronstället sa...

Vilket gulligt tjejrum. Överkastet var bara för gulligt. Fräscht med vitt golv och skrivbordet skulle bli fint vitt, men som sagt träfärgat är inte dumt heller.
Ha det gott!
Susanne

Anonym sa...

Vad fint Tindras rum blev!
Kramar från lillebror

Anonym sa...

hej Jenny
vi blev jätteglada att vi får komma till ditt vackra hem.filip tyckte också att ditt hus är
fint och skulle järna vilja komma hem till er
och klappa en höna och en tupp om han får av er förstås hihihi.

Unknown sa...

Helt otroligt! Min nalle som jag haft sedan jag var 8 (jag är 32 nu) heter också Fnasse! Han är rätt lik Tindeas Fnasse också, även om hennes är betydligt fräschare! Jag sover fortf med min Fnasse varje natt. :-) Hur kom hon på namnet??