torsdag 2 april 2009

Utmärkelse och vårblommor..

Hej på er i vårsolen!

Vad glad jag blev imorse när jag kikade in på bloggen och såg att jag fått den här fina hälsningen av Stina med den coola bloggen Lurkar! Tack snälla Stina, vad gullig du är:)

Jag skickar den vidare till alla er goa bloggvänner därute och speciellt till Maya med den fina bloggen Trollmaya som fick det underbara beskedet häromdagen att hennes käre pappa INTE är sjuk i cancer längre!! Vad glad jag är för din skull Maya!





Idag är jag ledig från jobbet och ska bland annat plantera ut de här vårblommorna jag köpte igår! Senare på eftermiddagen kommer min sötaste lillebror Johan på besök, det ska bli mysigt att ta en fika med honom:)




Hittade de här spirande krokusknopparna i rabatten nedanför farstukvisten, åh vad härligt det är att våren äntligen har kommit! (hoppas bara den är här för att stanna).




Så fort hönsen fick syn på mig utanför dörren imorse började de otåligt signalera att jag skulle komma och släppa ut dem. De älskar att gå omkring i vår trädgård o i dikena och picka så fort solen är framme!





Tack för alla roliga och uppmuntrande kommentarer om mitt förra inlägg angående bakning!!
Jag ska verkligen försöka mig på att göra 10 olika recept ur Leila boken så att KitchenAiden kan bli min:) Sambon läste vad ni skrivit igår och började se lite oroad ut och muttrade något om att den går ju att köpa på avbetalning..hihihi!
Lovar att visa er bilder på mina "försök" allteftersom jag gör dem..


Ha en jättebra dag,


Kram Jenny ♥

35 kommentarer:

Maria sa...

Lycka till med din bakning! Gå och släpp ut hönsen nu och njut av solen. Idag sitter jag på kontoret och missar alla härliga soltimmar :(

Kram

Signe 1 sa...

Grattis till utmärkelsen!!:-) Den är du värd! Åhh så söta höns! Vi får väl se om syrran köper höns till sommaren, hih. Ha en kanondag, KRAM Sofia

rosenskära sa...

Hej igen söta Jenny! Vad glad jag blir när jag ser era fina hönor, tänkte faktiskt på Leilas tidning där det var en artikel om hennes mamma som också har hönor.

Idag inspirerade du mig att visa min fantastiska bakmaskin... Jag tycker ju, precis som många andra, att Kitchen Aid är dösnygg, och skulle gärna vilja ha en, men tills dess duger det bra med det jag har...!

Ha det skönt i vårsolen idag!

Kram/Lena

Engelska Villan sa...

Hej kära Jenny!
Vilka härliga utebilder! Ja, hoppas hoppas att våren är här för att stanna, och hoppas hoppas att du får en Kitchen Aid... hihi!
Kram Anna

Lauras gård sa...

Härligt med lite vårblommor! Man blir så himla glad då man ser att det börjar sticka upp i rabatten. Precis som man tror att blommorna inte ska komma tillbaka i år och man sedan ser att de faktiskt gör det!! Underbara bilder på hönsen! Jag vill såå gärna skaffa några. Måste bara isolera boden där de ska bo. Tror du jag hinne det i vår? Jag ska visa min man att JAG KAN! Kram Stina

Söta Prickar sa...

Hej igen :)
jag måste höra vart i hela världen har du hittat en rosa stelton termos??? Jag visste inte att sådana ens fanns. Den var så söt - älskar ju rosa!
Kram,Lotta
P.S. praktiskt med egna egologiska ägg :)

sockergryn och hemlikheter sa...

Grattis till utmärkelsen!
Den är du väl värd, här finns massor av inspiration (och glada fniss) att hämta!
Jag har lagt till dig i min lista också, så jag inte tappar bort dig!
Nu ska jag kika in på Cosas och spana efter den snygga vaxduken!
Kram Helena

Fröken Fräken sa...

Ja, det kan ju faktiskt vara mödan värt att först provbaka lite så att man känner om det är något för en eller om man bara gillar att se när andra bakar (som jag gör) innan man investerar i en dyr Kitchen Aid. ;-)

Designe sa...

Hej! Så härligt med vårblommor! Härliga bilder! Tack för kommentaren hos mig och kul att du sett reportaget! Jag har inte sett det än :)..
Kram :)

Johan sa...

Hej sis!
Ska bli jättekul att komma förbi på en fika i det fina vädret! Vi ses snart.
Kramar från lillebror

VITA NYANSER sa...

Hej Jenny!

Men vad spännande, 2 veckor efter oss. Ja, phu, jag tycker inte att jag får ihop någonting här hemma, suck, skulle vilja ha haft någon vecka till. År SÅ stressad, hi,hi...jag som inte får ha krav eller stress nu, hm... Men det är pirrig och positiv stress, det kan ju inte vara så farligt. Jag blir tokig av att ibland ha energi, vilket jag då kör slut på och sen har jag ingenting dagen efter. Idag är en trött dag igen. Men imorgon kanske. Det ska bli så kul med reportage.

Vad härligt med hönsen, vilka goingar, de skulle jag vilja ha. Vad härligt för dem att få gå fritt.

Ha det bra!
Kram l-l

rosenskära sa...

Du är en riktig raring du! Och jag är inte så knusslig vilken färg, bara inte mintgrön, om du skulle hitta någon...

Nu har jag suttit en stund ute på altanen med katten och njutit av vårsolen så nu kommer snart fräknarna att poppa upp som vårlökarna i rabatten!

Kramar/Lena

STENLYCKA sa...

Vackra vårblommar du har köpt, blir väl roligt att plantera. Hönsen är ju för gulliga, hur får du in dom när de har varit ute på fri fot?
Ha det gott i vårstöket!
Kramar Stenlycka

Vårt lilla hem sa...

GRATTIS till utmärkelsen, den är du så värd!

Så härliga blommor du handlat, piggar upp massor nu! Och solen har tittat fram, underbart!

Ha en fin dag!

KRAM, Jenny

Lilla huset på prärien sa...

Såklart att du ska ha en utmärkelse!! Det är du så värd. Gud vad jag garvade åt ditt förra inlägg - så kul! Din karl kanske känner dig bra? Kanske lite (gud förbjude) för bra? Nu måste du ju verkligen motbevisa honom... shit jag hade ställt mig och baka 10 recept rakt upp och ned på samma dag bara för att få en sådan snygg maskin :)

Kram Jenny

mylovelygrandma sa...

Hejsan! vilka fina vårblommor du ska plantera ut idag! idag har solen strålat otroligt mycket över lund! jag har blivit rosanyansaktig i ansiktet, haha :) Kram!

Vit Romantik sa...

Grattis, vad roligt!! JA nu äntligen är våren här, idag har jag planterat lite vårblommor ute tillsammans med min mor. Jag har inga gröna fingrar men det har hon!! Fast det visar sig som vanligt att det inte är något svårt behövs bara lite självförtroende:)

Solig kram Johanna

ikris sa...

Lyllo dig som kan plantera blommor! Visst är det härligt att våren är här? NJUT! :)

Villa Carl Larsson sa...

Åh vilka härliga blommor och höns hihi. Och grattis till utmärkelsen :)

Jag älskar blommor!!! Kram Josefin

Fröken Tindra sa...

Vad mysigt det faktiskt låter med hönor! Jag bor lite fel för det, annars kanske... Hmm... ;0)
Hoppas att du haft en skön dag i solen!!
Kram!

Stjärnor & Champagne sa...

Låter som om du har haft en bra dag...Haha nu kan han inte backa ur angående KA...

Kram Anne

Smultronlycka sa...

Hej!!Vilka härliga bilder!Ser verkligen rogivande ut med hönsen :) Blommorna skapar riktig vårstämning!!Ha en bra helg!Kram Anna

Tidsmästarinnan sa...

hej Jenny, jag läste inne hos Rosenskära och klickade mig hit och läste om alla dina bakplaner, vad kul!! :-)
Kommer säkert att gå som en dans!

Kram
Susanne

Lina sa...

Hej!
Oh, va härligt de låter med en ledig dag i solen!!! Vilka fina blommor du köpt!I morn ska Lilla E och jag åka och köpa blommor. Har lovat att hon ska få välja några till en egen kruka. Hon pratar inte så mycket ännu, men när jag frågade vad hon skulle ha för blommor blev svaret: ROSA! De är favoritfärgen, alla gånger! ;- )

Må så gott & ha en skön helg!
Kramar, Lina

Maya sa...

Åååååh TACK Jenny för den fina hälsningen. Det känns fortfarande som ett mirakel att pappa har blivit frisk..:) Kramar i massor!

alegni sa...

hehe, så sambon börjar bli lite skakis nu ;)
här vågar man nog inte plantera ut nånting ännu... trots att det varit relativt hyfsade temperaturer de senaste dagarna.
plantagen öppnade igår, men köerna var nästan kilometerlånga, så jag gick ut tomhänt därifrån...
kram
ingela

Sabina sa...

Hej Jenny!
Kikar bara in för att önska dig en trevlig helg!
Och så vill jag önska dig Lycka Till med bakningen!!! Hihi.. det var så roligt att läsa om din sambo och KA! Och jag är så glad att någon annan är lika less på att baka som jag ;)
Men du klarar nog 10 recept... så mycket sisu har du!
Kram Sabina

mylovelygrandma sa...

Hejsan! Tack så mycket:) Trevlig helg Jenny! jisses vad veckorna rusar iväg! Kram!

Gnistrande snö sa...

Grattis till utmärkelsen!

Så underbara bilder du visar och så fina bilder av hönsen och tuppen! Tänk vad kul det är med höns :-)

Ha en fin helg!

Kram
Katarina

Blåbärs och smultronstället sa...

Vad mycket fina vårbilder du visar. Hönorna är såå mysiga!
Grattis till utmärkelsen, du har en fin blogg.
Ha en skön helg!
Kram Susanne

VITA NYANSER sa...

Vad skönt att leja bort jobb. Oj , vilken fart det är på oss! Det är som inför husförsäljningen då jobbade vi så här hårt med att ha färdigt saker. Idag har jag orkat styla lite på lekrummet. Körde helt fast där häromdagen och fick tänka om med vissa möbler, jag tog ut någon sak och in med någon ny. Det känns lite bättre nu där inne. Ska piffa det sista här i helgen där inne, förhoppningsvis. Hu, när känner man att det är fint? Tycker jag håller på och fixar överallt och inget blir riktigt klart. Suck...men det löser sig. J är ju stylist så hon fixar väl till det som jag inte hinner = ).

Ha en skön helg!
Kram L-L

Vitt och Blått sa...

Vilka fina blommor du har köpt! :) VÅRIGT! Hihi, hoppas att du får din Kitchen Aid, klart att du klarar det!!! Det finns till och med några recept där i där du inte ens behöver använda ugnen! :) Jag kan tipsa om kokoskakorna, de var väldigt lätta att göra! Tack för kommentaren hos mig, det ska verkligen bli underbart att komma iväg! Duu, vilka söta höns du har! Kommer ihåg hur våra var när jag bodde hemma, de skulle alltid vara med och grävde man i rabatten så var ALLA där! Mysigt, verkligen lantlig känsla. TREVLIG helg - kram E

Huset på kullen sa...

Tack så jättemycket för din snälla kommentar om våran hall. Vi är såå nöjda, tänk vad kul det är att komma hem när man har en fin hall =)

Undra om jag också kan muta mig till den KitchenAid. Jag vill verkligen ha en sån.

Nu ska jag också ta tag i att plantera lite vårblommor. Vad mysigt det ska bli..

Kram Linda

Lilla huset på prärien sa...

He, he... inget inlägg ännu? Bakar du för fullt eller? *skrattar*

Kram Jenny

Lotta sa...

Godkväll!
Vilka fina höns du har. Det verkar såå hemtrevligt med att ha höns som går och pickar hemma på gården.

Vilka fina blommor du har köpt. Det är så härligt att man äntligen kan börja på att plantera i krukor ute.

Ha en skön helg Kram/Lotta.