lördag 23 maj 2009

Ljuvliga syrener!

Hej!

Visst är det underbart med syrener och deras ljuvliga doft! Våra står just nu i full blom och i förmiddags tog jag in en bukett så att vi kan njuta av dem inomhus oxå. Visst doftar de sommar!




Ställde buketten på den vita byrån i vardagsrummet (har inte visat er så många bilder därifrån, är inte riktigt färdig med inredningen i det rummet ännu).

Genom den vita kaminspegeln från House doctor skymtar kakelugnen vi satte in när vi flyttade in i huset 2008. Lampa från Tine K Home.


Den gröna kakelplattan med ordet "blomknopp" är beställd från Julias vita drömmar.



Idag har jag och min sambo Peter varit på en liten utflykt till Johan Engbergs Antik i Lilla Edet (en hel lada full med antikviteter och annat smått och gott). Vad vi fick med oss därifrån visar jag er imorgon;)



Ha en jättebra lördagseftermiddag och kväll!



Kram Jenny ♥♥

38 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Vilka fina bilder, syrener är verkligen sommar! Här blommar de inte än. Vad fint du har på byrån, och glimten av kakelugnen var inte dum....vill ju se mer....men får väl ge mig till tåls...= ). Är nyfiken på vad du fått med dig hem!

Blogger fungerar inte så bra, den är otroligt seg idag oxå.

Ha en skön kväll!
Kram L-L

Lilla huset på prärien sa...

Johan Engberg antik... låter definitivt som ett ställa man bör besöka om man är i närheten. Ska genast gå in o kika på sidan lite :)

Syrener är verkligen underbara! Jag har massor men tyvärr har de redan börjat vissna!! Åhhh jag vill stanna tiden.

Kram Jenny

Birgitta sa...

Hej!
Vilka ljuvliga syrener du har.
Du har något att hämta hos mej.
Kram Birgitta

Birgitta sa...

Hej igen Jenny!
Jag vet inte vad som blir fel på min blogg. Men länkningen till era bloggar funkar inte. Bara de två första och jag gör precis likadant. Jag fattar inget.
Kram Birgitta

Signe 1 sa...

Åhh så fina bilder du visar! Den där kakelplattan är sååå fin, vill ha!!:-) Vi ska ha syrenhäck på ena sidan av tomten tror vi, det är så underbart och doftar ljuvligt som sagt:-) Kram Sofia

Stjärnor & Champagne sa...

Syrener är underbara. Tycker bara att dom blommar för tidigt sista åren. Spännande vad du har fått med dig hem och fina glimtar i v-rummet.

Kram på dig Anne

Anonym sa...

Hej! Härligt med syrener. Våra står inte i blom ännu. Så vi får vänta ett tag till innan vi kan njuta av dess doft. Ha en skön lördagskväll. Kram S

homebylina sa...

Syrener är verkligen fina och luktar gott! Hemma där jag bodde som liten blommade alltid varje vår/sommar en stor vit syrenhäck, jättevackert! Blir spännande att se vad du köpt...=) Ha det gott! Kram Lina

Ullis/Leva på landet sa...

Så härligt med syrener. Gillar din lampa. Precis en sådan är jag på jakt efter till sovrummet, tack för tipset. Jodå det är en upphängning på min burk redan.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Anonym sa...

Syrener är sååå härligt! Kanske får jag stjäla en kvist.. Ska vi ses imorgon? Vi är hemma igen o om ni har tid o lust så ses vi imorgon..Kaffe?
Vill ju också se vad ni har hittat på antikaffären..
Kram/Syster K

Vitt o Vältummat sa...

Visst är det härligt med syrener. Och vet du vad, nu ska jag ut och plocka lila syrener. Har letat efter vita "lovliga" och ratat de lila men det är ju jättefint till det vita!
Ha en skön kväll
Kram/Åsa

Lisa Marklund sa...

E så nyfiken på vilka fynd du gjort :-). Mmm syrener så fiint
Kram Lisa

Radhusdrömmar sa...

Har också syren som tema på mitt inlägg idag :-) Ja de doftar verkligen sommar!

Nu är jag nyfiken på vad du fyndat.

Ha det gott!

Kram Johanna

la vida blanca sa...

Håller med om att syrener är underbart. Synd bara att de inte blommar så länge... Vilken fin byrå som skymtar på bilden. Kakelplattan är jättefin. Jag är sugen på en liknande.

Anna-Lena sa...

Vilka underbara sommarbilder. Känner doften av syrener ända hit, mmm....doftar ljuvligt. Måste också ta och plocka in lite syrener i morgon. Hoppas att du får en fortsatt skön helg! Kram Anna-Lena

Färjtorp sa...

Syren är sommar för mig!!
Vackraste & godoftande busken. Älskar!
Fina bilder från ditt v-rum.

Och vacker blomknopptavla.

kram johanna

STENLYCKA sa...

Ja den antikaffären är inte dum där har jag köpt vårt matsalsbord och stolar. Jag var där för några veckor sedan och visst fick jag med mig lite hem. Skall bli spännande att se vad du köpte.
Jag har länge gått och trånat efter ett golvur typ moraklocka, och så idag hittade jag den i en antikaffär vit och fin var den så jag slog till. Skall hämta klockan om någon vecka.
Ha det så gott!
KRAM

VITA NYANSER sa...

Tack snälla goa du för din fina kommentar! Blir SÅ glad = )!!!

Kram kram L-L

promenader på landet sa...

Hej Jenny! Jag håller med dig Syréner är verkligen vackra och doftar underbart! Ha det så bra! Kramar Maria

Engelska Villan sa...

Å, så ljuvligt det är med syrener! Det vill jag också ha!
Men vilka var det nu som hade semester mellan hägg och syren? Det skulle inte ha blivit mycket av den semestern i år, de har ju blommat samtidigt :)
Den där lampan, som du fyndade på loppis va? Den är såå snygg! Och kakelplattan var ju ursöt!
Kram kram till dig, Jenny! /Anna

Guttemamma sa...

Syriner er jo så vakkert og lukter helt herlig!!! Har samme speil som deg:-)Gleder meg til å se hva din mann kom hjem med....natti natt

Lauras gård sa...

Syrener är skolavslutning för mig. Men i år blommar de ju betydligt mycket tidigare. Det är en av mina favoritblommor. De luktar så underbart. Jag var ut en sväng nu på kvällen efter att det kommit en störtskur och det luktade såå gott! Vad kan du tänkas ha köpt den här gången... Väntar med spänning. Det var allt för länge sedan jag gick på loppis och auktion. Då jag bodde i Örebro var jag i väg jätte ofta. Här har jag inte hittat några bra ställen. Ha det bra! Kram Stina

Huset vid ån sa...

Hej Jenny! Tack för titten...åh, vad fint det är med syrener! Det är verkligen skolavslutning för mig! Den doften säger såå otroligt mycket! Vad fint du gjort på byrån...Enkelt o mysigt med en glasburk! Fin kakelugn som skymtade i bakgrunden också...Hoppas du hittade nåt fint idag!! Må så gott! Kram Therese

Hemmalycka sa...

Älskar syrener. Du har ju känsla för det där med att fynda så jag tror alldeles säkert att du har hittat något fint.
Kram Åsa

Jessica sa...

Syrenerna doftar helt fantastiskt. Så fina!

Vilka fina stövlar du köpt! Blir roligare när det regnar om man har snygga stövlar :)
Å vilket litet dunknytte ni fått - så gullig!

må gott,
Kram
Jessica

Therese sa...

Syrener är fantastiska blommor.
Ha en skön söndag.

Malin sa...

Hola, du har precis som Designe börjat med doft-foton ... man riktigt känner syrendoften genom datorn ( eller inte ?!! ) Fint är det och jag skulle vilja ha ett knippe inne jag med. Ska försöka " palla " hos ngn i Mullsjö imorgon, ska ut på söndagmiddag dit hos Mom & dad. Ha en fin dag imorgon med sol och kycklingkvitter ?!? Kram Malin

alegni sa...

visst doftar syrener aldleles underbart. jag brukar dock inte våga ta in blommor utifrån p.g.a. pollenallergikerna :/
spännande att se vad ni handlat den här gången ;)
kram
ingela

Kerstin sa...

Hej Jenny!

Ja, syrenerna är underbara. Igår när jag hade varit på fotbollsturnering med två av barnen och kom hem, hade maken torkat golven och tagit in en bukett syrener och ställt på bordet...åh vad man älskar honom!!!

Ha en härlig söndag med mycket pyssel, inne som ute!
KRAM!!

Blåbärs och smultronstället sa...

Det är så härligt med syréndoft, fint att plocka in också. Lampan från Tine K, har ju en egen historia:)Turgumman! Vad kul med loppisfynd, ska bli kul att se. Jag tänker lägga ut lite fynd i mitt inlägg i dag.
Kramis Susanne

Ingrid sa...

Vad mysigt med syrener, men det är ett bra tag innan dom blommar här i norr.

~Livet i byn

Mrs M sa...

Så fint ni har! Jag önskar att jag hade såna stora syréner också, jag har bara en liten som mest ser ut som en pinne :)
Det ska bli roligt att se mer av sovrummet sedan!
Kram/ Mimmi
Ps. Jag såg din kommentar om Balders efter en sväng till Kungsbacka, tyyypiskt! Får kika på nätet istället, fast det är roligare att shoppa IRL...

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Visst är det vackert med Syrener, och alldeles gratis. Du har så fint på din vita byrå, jag tycker kaminspeglar är så fint.
Ha en skön söndag
Kram till dig
AnnaMaria

Villa Carl Larsson sa...

Hej Jenny!

Du visar så otroligt mycket fint. Och visst doftar det sommar alltid. Nu längtar jag så mycket efter den riktiga sommarvärmen.

Hoppas helgen varit bra. Kram Josefin

Vit som snö sa...

Du har det så fint som alltid. Man kan inte alls se att du inte är klar med det rummet, det ser så fint ut med den vackra byrån med spegeln på. Och syrener är ju så härligt med sin ljuvliga doft! Jag tror våra kommer att blomma om 2 veckor så jag är glad att få njuta av bilder hos er andra tills dess!
Ha en härlig söndagsafton!
Kram Cilla

Fröken Tindra sa...

Vackra, härliga syrener!! Vilka fina bilder du visar!
Tack för hälsningen, hemresan gick bra!
Kram!

Maria sa...

Åh vad jag längtar till min syren slår ut så jga också får känna den underbara doften =)

syster doris sa...

Vilket underbart myigt, lantligt hus ni har...man vill bara komma och hänga upp sin hängmatta!:) Har själv varit på väg till Lilla Edet några gånger, du måste berätta om det är värt ett besök!
KRAAAAM Tina