onsdag 3 juni 2009

Fin skrivbok..

Hej!

Tack för alla kommentarer angående bordet jag köpte på Tradera! Det var både för och emot målning bland er bloggvänner:). Jag tror det får vara som det är ett tag så kan jag ju alltid måla det senare i så fall.

Den här fina skrivboken köpte jag på Casual Living för ett tag sedan. Jag har alltid så många idéer om vad jag vill göra härhemma (det blir väl så när man är tokig i inredning, säkert många som känner igen sig;)) och brukar föreslå än det ena än det andra för Peter. Han tyckte att jag skulle börja skriva ner alla idéer för att lättare hålla reda på allt jag kommer på och för tillfället vill göra. Då passar ju den här fina boken utmärkt! Dessutom är den väldigt vacker att ha framme på skrivbordet tycker jag.


På insidan av boken finns en liten behändig ficka där man kan lägga bilder, urklipp o annat.



Ha en jättebra torsdag allihopa!



Kram och godnatt,



Jenny ♥ ♥

42 kommentarer:

Therese sa...

Oj, vilken praktisk skrivbok. Jag har också funderingar på att köpa en lite finare bok att ha liggandes på nattduksbordet, det är där jag får alla mina ideer, precis innan ja somnar. =)
Ha en underbar torsdag!
Kram
Tezz

Söta Prickar sa...

Det är ju bra ide! Jag har typ tre olika böcker att skriva mina ider och annat vad man måste göra. Är för mycket för att planera ;)
Bodet var jätte fin! Du gör helt rätt som väntar med att måla det!
Hur stort bor ni? Huset verkar hur stort som helst!
Kram Lotta

DRÖMHUSET sa...

Hejsan Jenny!
Vilken fin ide och bok, man har ju så mycket som snurrar i huvudet ibland *fniss*

Bordet var superfint och kommer vara lika vackert omålat som målat tror jag =)

Önskar en trevlig helg!
Kram Sofie

Guttemamma sa...

...sånn vil jeg ha og:-)

Bygatan sa...

Hej!

Den boken har jag sneglat på några gånger men aldrig slagit till...den är jättefin!

Du kommer nog fylla den ganska snart;-)

Ha en bra dag! Kram Lena

alegni sa...

god idé! först fyller du boken med allt du vill ha gjort o sen ger du den till peter, så är hans fritidsproblem ur världen för ett tag framöver ;)
kram
ingela

Färjtorp sa...

Hej! Ja det är jättesmart att ha en sån idébok!
Fin var det oxå.

Ha en jättebra dag!
kram johanna

Helenas loggbok sa...

Vilken fin bok och vilken bra idé att samla allt som rör sig i huvudet i den boken!
Ha det gott!
Kram
Helena

Hemmet Är Min Borg sa...

åh vilken smart idébok
kramis Jeanette

Helena sa...

Vilken supersöt liten bok, vart har du fått tag på den? Ha en fin dag! Kram Helena

Vitt o Vältummat sa...

Vilken fin idé med en skrivbok! Ett kollegieblock handlar lätt i lådan och glöms bort men med en fin bok som får ligga framme så...
Ha en bra dag
Kram/Åsa

Kerstin sa...

Hej goa Jenny!

Tack för kommentaren hos mig...är sååå förälskad i den "fulsnygga" skrivbordslampan, får väl se om den blir kvar till mig =)

En jättesöt skrivbok du hade köpt, att samla alla idéer som man får, med bilder och allt är ju ingen dum idé alls!!

Må så gott, ha en mysig helg!!
Varma kramar / Kerstin

Kerstin sa...

Hihi, du är allt för rolig du! =)

Ja, ibland får man bara ta på skygglappar och inte titta när habegäret sätter in!!

KRAM!!

Blåbärs och smultronstället sa...

Skrivboken var jättefin, bra idé att skriva inredningsidéer i den:-)Var hittade du den?
Idag har vi varit ute med våra ettor och haft utematte, kul tyckte de flesta, men det var kallt...
Nu får värmen komma igen:-)
Kram Susanne

Vit som snö sa...

Jag har också en bok som jag skriver ner mer o mindre briljanta ideer i;-) Annars glömmer man hälften. Skulle nog ha en vid sängen också för jag filosoferar ofta vid läggdags.
Men det var perfekt med en liten mapp i och själva boken var så fin! Får nog leta upp en sån!
Kram Cilla

Vitt och Blått sa...

Hej Jenny! Men gud vilken smart skrivbok du hittat! Sådan vill jag också ha! Där man både kan skriva och sedan spara de finaste urklippen från tidningar och sånt.. Jag har också en miljard tankar, men oftast så hinner de falla bort innan det blir gjort! Kom på här om dagen att jag för något år sedan ville ha en bänk runt ett av träden i trädgården och det hade jag helt glömt! :) Sådan där så man kan sitta under trädet och vila, ta ett glas läskande saft (eller vin) och njuta av trädgården. :) Måste skaffa en bok jag också! Ha en bra dag - kram E

Evas Bloppis sa...

Det var en smart liten skrivbok du hittat .Ett måste för mig .Jag har nog som alla andra bara ett kollegieblock som man kladdar ner det man behöver .

Kram Ewa

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

Hej Jenny!
Jadu det blir ju ett antal idéer som kläcks! Den boken var både snygg och dessutom praktiskt!

Jag har en "bok" också och det är ju datorn, där jag sparar alla idéer. Lägger upp olika Tidsplaner på allt o s v. Fast det är klart där sitter man ju inte alltid! :)

Ha det så bra
KRAM
/Helena

promenader på landet sa...

Vilken fin skrivbok och va bra att samla alla tankar och idéer på ett ställe! Ha det så bra! Kram Maria

StinasLoppis m.m sa...

Hejsan , oj så fin anteckningsbok du köpt dej o praktiskt så man kan ha lappar o urklipp o sånt i .Så trevlig o fin blogg du har Kramisar /Stina-om du vill titta gärna in hos mej

StrandviksVillan sa...

Den boken är nog tillverkad enbart för inrednings"freaks" haha!! Jättefin och praktisk.
Jag har också en liten fin bok med spiralrygg som jag skriver mina idéer i, men ibland blir jag lite deppad då jag ser funderingar med datum flera år tillbaka och som jag fortfarande inte verkställt...

Har förresten en liknande bok med med mera flikar och fickor för trädgårdsidéer, den hade jag helt glömt bort, nu måste jag nog leta fram den :)

Kramisar från en A-C med "däbbt däsa" suck!

STENLYCKA sa...

Jag har också köpt en vacker bok som har en ficka. Tack för tipset nu vet jag vad jag skall använda min till!
Många Kramar

Anonym sa...

Visst är det bra med en kreativitesbok. Har själv en som jag skriver upp en massa ideer och annat skoj jag vill göra. Din bok var dock mycket vackrare än min. :) Ha en skön kväll! Kram S

Villa Hemma sa...

hejhej

vilken fin och fiffig liten bok.

kram

Anonym sa...

Tosi mahtava idea..ne.. ajatukset hyvät ja pahat lipsahtavat niin helposti karkuun

Fröken Tindra sa...

Vilken fin och praktisk bok!! Nu är jag läser om den kommer jag på att jag faktiskt hade en bok som jag skrev idéer i. Fast det är ett tag sen... Var tog den vägen? Jag har alldleles för mycket saker att hålla reda på!
Mc:n får vänta, skall på bröllop i helgen. Men den gick i genom besiktningen idag! =0)
Kram på dig!

Lina sa...

Hej!
Vilken supersmart idé!!! Själv har jag en låååång lista på projket som jag vill genomföra på en lapp i köket...Nu ska här köpas en bok a´la Kråkered! ;- )

Må så gott & trevlig helg!
Kram, Lina

Hemmalycka sa...

Hej Jenny!
Det var ju fiffigt må jag säga, för idéér har man många men alla kanske inte blir något av.
Den var ju snygg att ha framme dessutom.
Kram på dig
Åsa

Malin sa...

smart och fint, företaget som gör den boken har nog världens finaste kortsortiment. Man vill köpa ALLT ! Stackars syrran som sabbade bordet med scotchbrite ... jag vet inte om jag skulle våga erkänna ( iofs ganska uppenbart att det var hon men ändå )Kan inte du göra en sån här lyx/budget outing du med ?! Jo gör det !

Marie sa...

Vilken vacker och praktisk skrivbok! Jag har också en liten bok där jag skriver upp alla idéer, brukar ha den bredvid mig när jag bloggar runt, brukar bli många tips man hittar bland alla fina bloggar.

Ha en trevlig helg Jenny!
Kram Marie

Stjärnor & Champagne sa...

Ja våra hus kallas för engelska radhus, engelska gatan. Det är 4 längor och ett fristående i varje länga. Väldigt speciella men jag är på jakt efter något annat. Har bott här i 11 år. Jättefin bok och det är smart att skriva ner och spara klipp, jag gör likadant. Jag har en vän med ett fantastiskt hus och hon har format det efter många ideér och urklipp.

Kramis Anne

I mitt hjärtehem sa...

Hej Jenny!!
Jättefin bok, skulle verkligen oxå behöva. Min sambo håller på att bli tokig på alla listor jag har på lösa lappar överallt...älskar att skriva listor & rita upp bilder på hur det ska se ut *hihi* Sen blir i och för sig oftast bara hälften av dem verklighet men det är härligt att drömma...

var rädd om dig, kram åsa

Älskade pion sa...

Vilken söt bok.Jag har också en bok som jag skriver ner alla mina ideer i.Bra att titta i ibland,när man tycker att man är helt fantasilös. Kramar! Ulrika

Snuttan sa...

Vilken underbar bok

Kram
Åsa

sand mellan tårna sa...

Tack snälla du. ha en fin helg, imorgon är dte ju fredag!!

Kramar Linda

Majas skafferi sa...

Hej! Du gör rätt som väntar med bordet..jag tror vi anar "början på slutet" av den vita perioden! Vilken förstående sambo du har!! ..som uppmuntrar till att skriva ner dina idéer! Här är det tvärtom: jag är gasen,sambon är bromsen..och tyvärr är det han som är den händige av oss ;)

MonaA sa...

Hej Jenny! Tack för din gulliga kommentar hos mig!
Vilken underbart fin bok du hittat!
Jag samlar all min planering och mina idéer i en kalender! Det är så skönt att skriva ner allt någonstans, då slipper man hålla allt i huvudet, vilket gör att jag blir stressad och rädd att jag ska glömma nåt. Har jag skrivit ner det kan jag liksom släppa det, då vet jag att det finns nerskrivet, känns skönt!
Den där boken skulle jag kunna tänka mig, perfekt också att samla tidningsurklipp och annat man vill spara, helt enkelt kan man ha den som sin egen idé- och inredningsbok :-)!

Ha det gott!
Kramar
Mona

Tulipa sa...

hej Jenny!

Så fin boken var!
Blev lite förälskad i omslaget...

Jag har också en bok att skriva ner saker i, men måste erkänna att det gått dåligt för den på sista tiden..blir mest lösa lappar som dräller omkring!

Kram Mariette

Maria renoverar sa...

Hej Jenny!
Men vilket bra tips med boken. Mitt huvud är fullt av ideer. Det brukar resultera i olika ritningar (på nya projekt). Jag har lappar ochritningar överallt. Ska se till att skaffa en fin bok att samla ideerna i istället.
Ha en bra helg!
Kram MARIA

Hem och Lycka sa...

Urfin anteckningsbok, praktisk också!

kram Mia

Designe sa...

Vilken superfin skrivbok!...och så fint bord du fyndat! Kul att du är med och tävlar hos mig! Lycka till! Kram :)

Smultronlycka sa...

Hej Jenny!
Vilken fin skrivbok!!Dekorativ att ha framme och jättebra att lägga lite roliga papper i!Det är bra att spara tips och ideér från tidningar!Aftonbladets Härligt hemma brukar ha mycket kul!
Ditt bord som du visar i förra inläget är jättevackert!
Jag tycker nog inte du ska måla det..Du kan ju vänta ett tag tills du tröttnar och då se hur du gör :)
Ha en toppen helg vännen!
Kram kram