söndag 19 juli 2009

Kotavla!

Gokväll kära vänner!

Jag har säkert nämnt ordet "köpstopp" här på bloggen och att en viss bloggerska skulle ha det..;) det stämmer men jag kommer på mig själv med att göra en massa undantag hela tiden, hihi!

Som tex loppis o auktionsfynd, de gills väl inte, brukar ju inte kosta så mycket...:)
Sen är det vintageprylar från min favvobutik Syster Grön! De grejerna är unika o finns oftast bara i 1 ex, då måste jag ju beställa på en gång innan de tar slut!(det är förklaringen jag ger min sambo Peter som bara suckar och frågar om jag måste ha alla dessa grejer??)

Den här fina Kotavlan har Kerstin fått in i sin butik och snabbare än man kan säga flaska hade jag beställt en nu ikväll! Kommer bli såå fin i vårt kök. (Nu var den ju inte så jättedyr heller, 79kr..helt överkomligt enligt mig).

( bilder lånade från Syster Grön)

Av bara farten slank det även med en gammal charmig kamera i varukorgen oxå;) Den kommer bli fin på hyllan i sovrummet eller på mitt skrivbord.




Idag har jag och Peter varit i Göteborg och tittat på bio.Vi såg Änglar och Demoner med Tom Hanks, den var helt OK fast boken var bättre (som de ju oftast brukar vara..). Sedan åt vi middag på den grekiska restaurangen Svarta Oliver innan det var dax att hämta Tindra hos sin mamma. Tindra bor varannan vecka med sin mamma och hennes sambo mitt i Göteborg o varannan vecka med Peter och mig här på Kråkered, så hon får både stan o landet:)

Ha en jättebra kommande vecka allihopa!

Kramis Jenny ♥

28 kommentarer:

StinasLoppis m.m sa...

Jag har oxå köpstopp men det slinker ner saker ändå hihi... konstigt men svårt att låta bli ,Ja sparar pengar till höstresan min Ha det fint Kramisar /STINA

rosenskära sa...

Ja tänk vad det kan slinka hit och dit ibland...! Nu är jag hemma igen! Det har slinkit ner lite här och där för mig också, men bara från loppisar, inget på auktion.

Ikväll blev det Harry Potter och Halvblodsprinsen med hela familjen, jättebra och lite läskigt. Nu är det dags att koja.

Sov sött!

Lena

Stjärnor & Champagne sa...

Haha snabbare än flaska, ja det har hänt måååånga ggr här kan jag säga. Köpstopp, usch ja ett hemskt ord men nödvändigt ibland. Fin fina saker, men vad skall man ha en kotavla till egentligen?? Bara prydnad?? hihi...
Men visst blir man lite gladare av lite shopping.
Kramkram vännen/ Anne

Anna-Lena sa...

Det där med köpstopp känner jag igen men vem kan motstå så fina fynd. Försöker desperat att flirta till mig kotavlor från mina kontakter i jordbrukssvängen. Har inte lyckats än men skam den som ger sig...

Hoppas att du får en skön vecka!

Kramar Anna-Lena ♥

Lina sa...

Hej!
Oj, va mycket jag missat sen sist! De blir ingen ordning med bloggandet nu på semstern! = ) Vi far och flyger mest hela tiden vi!

Danmark var jätte härligt, men också skönt att komma hemma och bara mysa och fixa här hemma!

Nästa vecka är min sista lediga vecka, den kommer vi att spendera i mina föräldrars stuga i närheten av Bovallstrand.

Vilka fina fynd du gjorde på auktionen! De blir nog ingen för min del i sommar, jag får satsa på loppis i stället! =)

Må så gott & ha en bra vecka, kram, Lina

ikris sa...

Hej! Har inte hunnit vara inne och titta här på ett tag, men skönt att se att du inte har legat av dig på inköpsfronten - nu kan jag vara lugn. :D

Ko-skylten var jättekul!

Mjuka sa...

Ja loppis gills väl inte "fniss"
Ha en fin dag
kram Malin

Nylyckan sa...

Hej Jenny! Jag förstår att du var tvungen att bara beställa den. Den är jättefin! Idag var det inte lätt att kommentera för min lilla katt vill stå på tangentbordet hela tiden så det helt plötsligt är sju treor etc. Kram Åsa♥

Signe 1 sa...

Tavlan var jättefin:-) Ja du vännen, våra läsare tröttnar väl snart på 'ordet' köpstopp, det blir som uttrycket 'vargen kommer...' haha... men visst måste man få unna sig lite fina saker ibland;-)). Mysig dag ni verkar ha haft!:-) Kraam Sofia

Fröken Tindra sa...

Köpstopp... hur funkar det?! ;0) Känner för egen del att jag borde införa ett. Och då skulle det gälla kläder och skor just nu.

Kotavla... njae... men jag kan inte tänka mig annat än att den blir jättefin hemma hos er! =0) De var iallafall spännande att läsa på när man var liten och fick hälsa på i div. ladugårdar. Hi, hi..

Ha en skön dag!

Kram!!

Älskade pion sa...

Du håller på som vanligt ser jag,auktioner och loppisar här och där.;)Fina fynd du har gjort.Jag var på en gigantisk loppis igår här nere på kusten,men det var bara skräp,snyft. :( Hoppas på bättre lycka idag när jag ska in till Strömstad.Må så gott vännen. Kramar Ulrika

Nettan sa...

Jamen såna små fynd kan man ju helt enkelt inte missa..det förstår jag det!;-)
Var oxå på bio igår, såg Johan Falk..jättebra!!
Kram Nettan

Vitt och Blått sa...

Hihi, ja visst kan det vara svårt att hålla sig från köpstopp, men hittar man fynd så gör man.. :) Jag har varit otroligt duktig, bara några småsaker den senaste tiden, laddar och håller med tills altanen är klar, det blir nog desto mer då istället! :) Vilken häftig kamera du köpt och vad fin tavlan var! Ha en bra dag - kram E

maria sa...

HAHA KÄNNER IGEN DET DÄR MED KÖPSTOPP;-)
FINA GREJER HADE DU KÖPT IAF!!=)
kram

Anonym sa...

Så fin blogg du har! Mitt første, men ikke siste, besøk! Kameraet var jo knall!
Ha en fin kveld!
Klem*

Stina sa...

De är mysiga de där kotavlorna.:-) kram

plingan sa...

Håller med dig, vissa saker platsar inte till köpstopp :)
Vad kul att du vill vara med i min tävling!
Lycka till!

Villa Carl Larsson sa...

Hihi se till att baka flitigt nu så att du kan få en Kitchen Aid på bänken i köket. Då kommer du nog att baka ännu mer i framtiden. Jag vill sååå väldigt gärna ha en KA och hoppas på det i framtiden. Nu måste jag först sälja den hushållsassistent jag redan har. Det är en Bosch och den fungerar bra och är så gott som ny men inte alls lika snygg att ha framme. Får jag den sålt för en bra slant ska jag investera i en KA och sen ska jag baka som bara den. Det är såå gott med hembakt och även bröd. Mums :)

Så fint det är med kotavlor. Den kommer bli så fin hemma hos dig. Allt är ju så mysigt i ert hem, verkligen!!

Kram till dig Jenny från mig :)

I mitt hjärtehem sa...

hejsan! Önskar nästan att jag också kunde säga att jag hade köpstopp för att jag hade handlat för mycket, men med en liten föräldrapenning som jag vill dryga ut så länge som möjligt så blir det inte mycket över :0)

Har spanat in en kotavla länge, de är så fina!! Och kameran, precis en sådan har jag fått av min mormor & morfar, det var deras första gemensamma.

ha det gott, kram åsa

Maria i Lilla villa vita sa...

Hej Jenny!
Vilka fina saker du har fått tag på, det är ju det som är det svåra med köpstopp, det finns ju bara ett endaste exemplar på loppis och auktion. Då måste man ju passa på! Kameran din blev jag verkligen avis på. Min skärbräda hade ingen stämpel under sig, men den liknar de från "Villeroy".
Kram Maria

Hemmet Är Min Borg sa...

jadu, köpstopp är nog svårt för oss bloggare att ha, man hittar ju saker hela tiden ;)
kramis

mitt skärgårdsliv sa...

Det är klart att man måste få köpa en kotavla om en sån kommer emot *smile* Det där med köpstopp känner jag igen men svårt att hålla sig om man ser nåt man riktigt fastnar för... Ha det bra!

Kristall & Pynt sa...

Hej Jenny!
Vad fina fynd du gjorde häromdan.
Kotavlan är superfin jag köpte en oxå.
Min gubbe hälsar tillbaka till din gubbe.
Kram Sofia

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

Hej på dej Jenny!
Jadu det där med köpstopp....
Jag tror att köpstopp inte gäller FYND, REA och ja sånt som är billigt, eller som man anser vara billigt...helt enkelt! ;)
Fina saker hade du hittat i alla fall.

Kul att ni får umgås med Tindra en vecka nu!

KRAM
/Helena

Lauras gård sa...

Hmm, du är lik min syster... Inte så långa köpstopp *fniss*. Det är väl som med mig och godisstopp... Vi har väl alla våra laster! Vilken härlig kamera! Vad härligt med alla auktioner ni åker på. Bengt har inte ro att gå på sådant, om de inte säljer traktorer, och det intresserar ju inte mig...

Läste att ni har skaffat head set till hjälmarna. Jag var på MC-semester i Norge med en fd pojkvän för många år sedan. Vi hade head set och det var toppen. Annars hade han nog fått åka själv. Man vill ju inte sitta tyst en hel semester... Kram Stina

Färjtorp sa...

Vilken söt kotavla! Klart man måste vara snabb när det inte finns så många eller om det är biligt hihi.

ha en fin vecka
kram johanna

Maya sa...

Du måste vara mästare på att fynda..:) Det är kul att läsa om dina inköp!
Hoppas det är bra med dig!
Jag har mailat dig då jag har problem med din blogg emellanåt. Ha dé!

VITA NYANSER sa...

Hej vännen!

OOOOOpps vad jag har missat många inlägg, hi,hi...så blir det när man är borta ett tag = ). Vad kul med auktioner, kul att se bilderna! Du fyndar hela tiden och som du säger, det räknas ju inte in i köpen = ). Sen vissa saker måste man ju bara ha...= ), särskilt om det bara finns en av saken...hi,hi. Och en kotavla, ja den kan man ju bara inte vara utan = )! Jag är precis likadan. Tur att det inte finns några affärer på ön!

Stor kram L-L