fredag 4 september 2009

Min last - inredningstidningar!

Hej på er!

En av mina laster (förutom shopping/auktioner/loppisar:)) är tidningar, o speciellt inredningsmagasin! Ett flertal dimper ner i brevlådan varje månad, sedan finns det sådana jag köper lösnummer av. Vågar nog inte skriva ut hur många tidningar det blir totalt, hihi, då tror ni jag är tokig;) (läser skvaller- o modetidningar oxå!)
Häromdagen köpte jag med mig danska Isabella och Gård & Torp hem från Pressbyrån, mycket fint att inspireras av i de nya numren! Hus & Hem är oxå en favorit sedan många år som kommer i brevlådan..


Inte så konstigt att tidningshögarna växer härhemma, får nog rensa ut en del snart, hihi!





















Tidigare ikväll lyckades jag på något konstigt vänster radera över hälften av alla bloggarna på min länklista när jag skulle lägga till en ny favorit! Puh, det tog en stund att länka tillbaka er, jag hoppas jag fått med alla..

I helgen är vi hundvakter åt svärmors Wilbur igen, det betyder att jag kommer ut på promenad flera gånger om dagen:)


Ha en skön helg kära vänner,

Kram Jenny


28 kommentarer:

Birgitta sa...

Hej!
Förstår att du frossar i dina tidningar i kväll och har det riktigt mysigt. För ovanlighetens skull köpte jag också en tidning idag och läste om en bloggare.
Ha en mysig helg nu och kanske loppisbesök.
Kram Birgitta

Tulipa sa...

hej Jenny!
Inredningstidningar är en härlig last..!!

Isabellas säljs inte i vår lokala butik, annars hade jag nog köpt den.

Lantliv låg i lådan idag, men den verkar komma ut lite olika till prenumeranter...

Problemet med alla desa tidningar är ju faktiskt också att man ska hinna läsa dem!

Trevlig lördag!
Kram mariette

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

GODIS KVÄLL!!
Hihihi..inte ensam alltså..maken blir tokig på mig med alla tidningar...det kostar ju en slant tillsammans!;))
Men några mindre har det blivit sen man börja blogga..då får man ju såå mycket inredningsideer o tips o bilder ändå!!

~~Ha en trevlig Helg~~
kramelikram millimamsen!

P.s TÄVLING hos mig - VÄLKOMMEN!!

MonaA sa...

Hihi, jag tror att du och jag är ungefär lika tokiga - i inredningstidningar och andra veckotidningar! Jag får också hem flera varje månad, bl a Lantliv, Hus & Hem, Tove, några trädgårdstidningar, Amelia, Mama.....dyr hobby men åhhh vad härligt när de dimper ner i brevlådan! Och så köper jag alltid de där helgbilagorna till kvällstidningarna, Leva och Bo och Härligt hemma!
Just nu har jag inte hunnit läsa alla, så jag har en hel hög som ligger och väntar på mig! Hihi, jag har några mysiga lässtunder framför mig!

Ha det gott!
Kram kram
Mona

Malin sa...

jag är så kass på danska, fattar typ nada. men det är så himla mysigt att bläddra i magasinen och sen visa upp en sida för P - titta va fina!? och så får man ett uhum tillbaka. Så om jag vaknar tidigt imorgon så blir det nog lite thé och tidningar i soffan.
Läste du att Livet i byn har slutat blogga?! Tråkigt, jag gillade henne.
Katterna vill att Tindra ska komma och leka lite, Uno ska inte bita henne med sin tand, men Wilbur får passa sig lite...

Vit som snö sa...

Hej Jenny!
Då delar vi last! Jag kan erkänna att jag inte missar ett enda nummer av : Lantliv, Drömhem och trädgård o Vakre Hjem o sen blir det lösa nummer av dom flesta andra. Prenumerar också utom ovanstående på Leilas o Jeanne D'Aec Living. Problemet är att jag inte vill kasta några... Hur gör du med alla tidningar sen?!
Stora kramen till dej Jenny! Cilla

Lotta sa...

Hallå där.Jag köpte också Isabellas,fast i förrgår,brukar göra det i bland,och slank Country Homes and Interiör med också,idag kom ju Lantliv och i gåt Toves,nu väntar jag på måndagen så jag kan få köpa VAKRE HJEM,för den är BÄST,sen är det ju alla dom andra svenska,har prenumeration på dom flest.Brevis tror väl jag är galen(gubben också)sedan tar dom ju plats!Har tidningar i garderober och i stora kistor och i skåp!Slängde faktiskt MASSOR förra hösten,men dom var mellan 5 10 år gamla.Tänk så många gånger man tar fram dom,och alltid hittar något man har missat.Håller med det är nog min stora last också.
Ha en jättefin helg trots regn och rusk,mys och må gott.Kramisar Lotta

Vekarus sa...

Et ole yksin! Minäkin rakastan sisustuslehtiä. Ongelma vain on, ettei niitä ole aiemminkaan pahemmin ehtinyt lukemaan (lasten syntymän jälkeen) ja nyt viime kevään jälkeen tilanne on muuttunut mahdottomaksi. Hyvä jos yhden saan luettua parissa kolmessa viikossa. Kasat sen kun kasvavat...

Mukavaa viikonloppua!

Mitt smultronställe sa...

Hej Jenny!!!

Ja tidningar blir en del..Men det är ju så inspirrerande!!

Tänk den dag du skall rensa, för man måste ju gå igenom alla en sista gång eller hur???
Kan ta tid...

Hoppas ni får en bra lördag nu!!
Kramar från Camilla.

Therese sa...

Halli hallå. Hoppas du inte missa mej bland alla bloggar. =)
Det är så kul att få tidning/tidningar i brevlådan det är mycket bättre än räkningar. =D.
Jag får bara Jeanne d' arc magasin. Men funderar på att testa Country homes. Fast den är himla dyr. =/

Hoppas det interegnar mycket på er nu när ni har hunden som ni måste gå ut och gå med nu. =D
Kram
Tezz

Fågel Blå sa...

Hej jag är precis likadan har hur många som helst..... vet inte vad jag skall göra av alla

Kram Kathrine!

Signe 1 sa...

Hej goa du! Hmmm, Jenny, mina laster är ungefär som dina, hihi, men det vet du ju redan!! Inredningstidningar, finns det nåt mer avkopplande?:-) Nu kör jag på som vanligt, hur tänkte jag egentligen?? Missunsamma människor kan leva sitt liv bittra, usch!! Ha en fin dag, så ses vi i cyber:-) Kraam Sofia

Maria sa...

Hihi...jag köper också en massa tidningar fast jag varje månade intalar mig själv att jag inte behöver göra det...jag får juh så mycket inspiration från nätet och alla boggar!
Undrar hur mycket pengar man lägger ut på tidningar varje månad ;) ?!
a en bra dag!!
Kram Maria

STENLYCKA sa...

Ja att köpa inredningstidningar är du nog inte ensam om, jag handlar massor och har så svårt att slänga några, så det blir stora högar med tidningar även hos mig.
Jag lyckades också radera mina favoritbloggar för ett tag sedan, tydligen tryckte jag på fel knapp och vips var alla borta. Nu har jag skrivit ner favoriterna i en bok om jag gör om misstaget, så blir det lite lättare att länka tillbaka.
Ha en trevlig lördag jag är på väg till Lidköping för att handla mat, gå på torget och köpa grönsaker och besöka stadens loppisar.
Kramar

mitt skärgårdsliv sa...

Visst är det bra att slänga sig i soffan och läsa en hög med inredningstidningar ;) jag har faktiskt minskat på mängden tidningar sen jag började blogga för hittar så mycket mera inspiration från alla bloggar men ibland måste man ju vila ögonen på annat än dataskärmen! Önskar dig en trevlig helg!

Guttemamma sa...

You are not alone....går maaange penger til dette her i huset og. GOd helg,kos deg med bladene!! klem

Irene sa...

Har också samma last! Men har man inga andra laster så... ;-)

Fast jag har lätt att rensa bort tidningarna sedan, när jag läst dem åker de till min svägerska ( vi byter tidningar med varandra ).

Trevlig helg!

MITT VITA HUS sa...

hi hi ja vi är många med samma last:) Ha en fin helg Kram Mia

Lantliga drömmar sa...

Har samma last här, såååå många inredningstidningar. Att gå in på pressbyrån är näst intill ohälsosamt för plånboken hi,hi. Älskar att köpa på mig olika från andra länder. Nilla

Bibban sa...

jag ska för första gången i mitt liv gå och köpa en inredningstidning..tack vare dig, vilka bra tips man kan få..
Kram Bibban

Sabina sa...

Det är en skön last, inredningstidningar! Finns det något bättre än det när en tidning dimper ner i postlådan?! Då faller allt ur händerna som man håller på med, och tidningen är allt som gäller!!!
Skön helg!
Kram Sabina

Bella sa...

Inredningstidningar kan man inte få för många av!!! Alltid lika kul att sitta och bläddra i och inspireras av :)

Hoppas du får en bra helg

Kramar Bella

Anna-Lena sa...

Hej!

Många tidingar blir det. Har märkt att jag nästan försöker att gömma mina för maken... smusslar in dem lite fint, hi hi...

Kramis Anna-Lena ♥

Kristall & Pynt sa...

Hej vännen!
Ja det är oxå en last jag har, det är ju så roligt att få en ny tidning, Isabella har jag nog inte köpt men jag ska köpa den, tack för tipset.
Kram Sofia

alegni sa...

vi är nog många om att ha den lasten, jenny. just nu har jag fyra tidningar helt olästa! vad jag ska njuta när jag får slänga upp benen i soffan o ta mig an tidningshögen!
kram
ingela

Susanne sa...

Här är en till som älskar dessa tidningar.Har högvis..Men jag älskar dom man kan ta fram dom och alltid är det nått man missat..Kram

StrandviksVillan sa...

Ja, vem är väl inte galen i inredningstidningar?
Men du är nog snäppet "värre" än mig kan jag säga, jag har dåligt samvete om det blir fler än tre tidningar i månaden... :P
Visserligen får man se så mycket vackert på nätet, men det är ju liksom en annan känsla att bläddra i en tidning, skönt uppkrupen i en fåtölj :)

Blåbärs och smultronstället sa...

Det är så kul att bläddra i alla möjliga inredningstidningar. jag köper en hel del jag också. Inredningstidningar brukar jag spara, men det blir stora högar till slut...
Kram Susanne