söndag 4 oktober 2009

Sötaste börsen!

Hej på er!

Har kikat på den här fina lilla börsen i brun mocka från Odd Molly ett tag. Gissa om den väcker elakartat habegär hos mig, hihi! :) Är den inte supersöt?!

Den finns bla hos nätbutiken Sid and Sally (799kr). Bara ett litet tips till en viss "Hönsbaron" på Kråkered om han känner för att ge mig en namnsdagspresent nästa vecka*fniss* ;).



(bilder lånade från Sid and Sally)

Idag var jag i Härskogen o sprang 5km banan för fjärde gången den här veckan, visst är jag duktig?!! (är inte direkt känd för att vara en friskus annars..) Har äntligen tagit tag i en "surdeg" som hängt över mig i evigheter, nämligen min vikt!

Sedan i måndags har jag inte ätit en massa onyttigheter och snabba kolhydrater som jag annars brukar göra och mår faktiskt mycket bättre redan! Är en sån där som ger upp efter typ 2 dagar i vanliga fall så en vecka känns som en seger för mig! Vågen visar dessutom på -2kg så jag är väldigt taggad att fortsätta på den här nyttiga vägen:) Nu har jag ju en extra press på mig att fortsätta när jag berättar här på bloggen oxå, eller hur?? ;)

Ha en jättebra kommande vecka alla ni goa som kikar in här!

Kramis Jenny

40 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig du är Jenny!!! Löpträning är det absolut värsta jag vet...så jag är imponerad över alla som klarar av det :o)
Själv måste jag ha någon som talar om för mig vad jag ska göra annars gör jag det inte...
Kör hårt bruden! Du klarar det!!

Kram Anna

Grodmamman sa...

Duktig du är! Lycka till i fortsättningen!
Kram

Fröken Piff sa...

Vad duktig du är, och löpning också som är såå jobbigt, hua;) Jag kämpar själv nu och det går riktigt bra faktiskt, bara man ger sig fanken på den!

Lycka till! Och du, börsen var inte att leka med!

Ha en fin vecka! Kram!

Cathrin sa...

Heja dig! Är imponerad. Skall kika in ofta och se hur det går för dig, behöver själv lite inspiration där också. Däckar själv oftast i soffan just nu känns det som. Känner tyvärr igen mig i det där "elakartade ha-begäret" till olika måste-ha saker, men ibland är det ganska skönt att ge efter för det...

Kram
Cathrin

annika sa...

Bra jobbat tjejen! Sprungit så många ggr under veckan och minskat 2 kg! Imponerande. Jag gillar inte att springa däremot älskar jag ett medelpass på Friskis & Svettis. Lycka till och HÅLL UT!
annika

Birgitta sa...

Vad duktig du är! Så du förväntar dej en present om några dagar. Jag har två namnsdagar men jag får vara glad om jag får kaffe på sängen en av dagarna.
Ha det så gott nu!
Kramar till dej.
Birgitta

Tulipa sa...

Hej Jenny!
Jag tycker att om du fortsätter vara duktig så kunde kanske "hönsbaronen" ge den till baronessan som en morot!

Man behöver ju uppmuntran och beröm...

Bra jobbat!

Kram Mariette

Vit som snö sa...

Ohh vad jag blir avis på din friskusstil!
Behöver själv ta mej i kragen!
Säger som Mariette- du förtjänar börsen!!!
Kram Cilla

Stjärnor & Champagne sa...

Nästan allt från OM ger mig habegär......Vad duktig du har varit att springa. Jag skulle också behöva röra på mig, inte för vikten utan konditionen. Men när?? Undrar jag och orkar jag??

Kram Anne

Sari sa...

Vad duktig du är som springer! Jag gillar INTE att springa, men kan däremot GÅ långa, långa promenader. Stort LYCKA TILL nu och ge inte upp!
Fina saker du visar i tidigare inlägg!
Ha det bra! /Sari

Therese sa...

Tack för din kommentar. En trogen bloggvän, det låter så mysigt. Får verkligen säga det samma om dej =D.
Kämpa på med viktminskningen. -2kg! tummen upp =D.
Kram
Tezz

Lotta sa...

Hejsan!
Ritigt söt liten börs, men väl dyr kan man tycka:)

Vad duktigt av dig att börja springa. Jag har också börjat och har lyckats 5 ggr precis som du, det blir en tur på onsdag igen riktigt härligt.
Kämpa på, när man väl har fått in det i kroppen så blir det som ett behov...

Lycka till
Ha en bra måndag och bamse kramar Lotta

promenader på landet sa...

Hej vad duktig du är som har tagit tag i motion och matvanor! Önskar dig all lycka!! Ha en bra vecka med massor av nyttigheter! Kram från Maria

Signe 1 sa...

Vilken ursöt börs vännen!! Och vad glad jag blir att höra att det går så bra med löpningen! Har själv mer eller mindre 'slutat' med allt onyttigt oxå (nåja ibland måste man få unna sig) och jag håller med, kroppen mår mycket bättre, och det är faktiskt kolhydraterna som oftas är boven!! Jaja, vad präktig jag lät nu då, haha...Hursom, synd att vi inte bor närmare så vi kunde ha tagit ett pass tillsammans:-) KRAM på dig och trevlig måndag! Sofia

Stina sa...

Go girl! Vad duktig du är!
kram Stina

Mia sa...

Den lila börsen är verkligen söt. Jag var på Odd Mollys lager utförsäljning och kom hem med två söta tunikor. Hittade ingen acc med det går nog åt i butik.
Du får ha en skön höstdag kram Mia

Anonym sa...

Bra kämpat!
Lycka till nu i fortsättningen.

Kram Pernilla

Helenas loggbok sa...

Hej!
Det mesta från Odd Molly är ju underbart, även om inte allt skulle passa på mig kanske! Jag är på väg att klicka hem en stjorta och en kofta som farmor och farfar kan ta med när de ska hälsa på oss här i Luxemburg snart.

Vad duktig du är som springer. Jag har löpband i källaren och all världens tid, men det blir inte av ändå! Jag var så duktig i våras och sprang, gick och åt GI-mat, men nu i höst har jag inte kommit igång riktigt!

Ha det gott!
Kramar
Helena

Nyanser av vitt sa...

Hej vännen,
Börsen är ju hur fin som helst.
Duktig du är som börjat träna. Ge inte upp och sätt inte för höga mål. Fyra ggr i veckan är mycket när man jobbar och har familj och hus OCH höns :O) att ta hand om. Jag hejar på dig och håller tummarna.
stor KRAM
Agneta

Huset vid ån sa...

Vad duktig du är Jenny....Jag skulle också vilja börja men det är ju såå svårt! Visst har dom mycket fint från odd Molly! Ha en bra dag vännen! Kramis Therese

Lissboden sa...

Vad duktig du är Jenny somn kommit igång med löpning så ofta. Kul att det visar sig på vågen också. Det skönaste är att man blir fastare i hullet, tycker jag. Ibland är inte vikten viktigast utan att man byter ut fett mot muskler.
Jag håller tummarna att du får den underbara börsen från Odd Molly.
Ha en härlig vecka!
Kram/Maria

Camilla sa...

God måndags morgon!

Va duktig du är! Borde få den där fina portmonän bara för att du gått ner två kilo tycker jag. Jag såg en underbar Odd Molly jacka i lördags...men det var helt fel pris enligt min make...Kramar till dej!

alegni sa...

grattis till viktnedgången, vännen! jag vet hur kämpigt det är att försöka bli hälsosammare. min våg visade lika många minuskilon igår morse, men igår blev det en hel del påfylling i maggen, så jag vågade inte alls stiga på vågen imorse ;) nya, friska tag idag!
joo, börsen är jättesöt!
vilken förebild du är med tvätten, jenny :)
kram
ingela

Linruz sa...

Hej Jenny!
Gud vad duktig du är....själv är jag inne i en svacka nu och kommer absolut inte i gång.

Ha nu en underbar dag.
Kram Lina

Älskade pion sa...

Såååå fin plånboken var.skulle inte vara helt fel att bli ny ägare till den. ;)Vad duktig du är da.Kan du inte smitta mig med den där hurtbullebacillen. ;)Ha en skön start på veckan vännen. Kramar Ulrika

Hemmalycka sa...

Vad duktig du är, lycka till.
Av erfarenhet kan jag säga att det är bara att ge sig sjutton på det så går det galant.
Kram Åsa

ANNIKA sa...

Hej!
Vad duktig du är med motionerandet ,det gäller att ha pli på sig själv.
Javisst är börsen fin men är det inte lite väl mycket för en börs?????
Tycker ODD MOLLY är snyggt på andra men har själv inte fallit för det märket ..inte riktigt jag ....tycker mer om klassiskt eller lite tuffare stil.
ha en bra höstdag!
kram ANNIKA

millandante sa...

Så nu springer du både på auktioner och i skogen... fniss... Imponerad!! Heja dig!!
Hoppas baronen läser detta inlägg innan dagen D...
Kram

Vita små hjärtan sa...

Ååå jag blir nästan lite flåsmätt bara jag hör dig.... :) Duktigt du är! Heja!!!!
Söt plånbok!!!
Kram på dig!

StinasLoppis m.m sa...

Hej Jenny , grattis till din viktminskning å så duktig du är som springer ,ja e alldeles för lat för att springa blir promenader med mina vovvar .Ha en fin kväll Kramisar/STINA

Vitt och Blått sa...

Duktiga du! :) Jag kom också igång och var ut på promenader och till och med springturer! Men tors + fre förra veckan fick jag akut snuva och var tvungen att ta det lugnt! Förkylningen bröt aldrig ut och nu känner jag mig piggare, dags att fortsätta på samma spår! :) Lycka till nu!!!!!

Börsen var söööööt!

Kram E

Smultronlycka sa...

Hej Jenny!
Så duktig du är som rör på dig och undviker de härliga onyttigheterna!!
Börsen var jättefin!!
Hoppas den kommer till dig på namnsdagen levererandes av "Hönsbaronen" ;)
Ha det gott!
Kram Anna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Här ska också minskas i vikt, tog precis en runda. Fast jag går i rask takt, idag blev det slösvängen.. Du den börsen stog jag och höll i när jag köpte gummistövlarna. Den är så himla fin, fanns i rött och lila också. Undrar om jag ska tipsa min "baron" också, eller så kommer ju tomten snart.
Ha en mysig kväll
Goa kramen
AnnaMaria

Lauras gård sa...

Hej vännen!
Oj vilken dyr börs! Nästa 1 000 kr! Då skulle jag hellre ha pengarna i fickan, snål som jag är... Kommoden är jätte fin! Och vilken underbar plåtburk med glaslock! Passar ju toppen till pepparkakor till jul! Du är duktig som tagit tag i vikten. Här är det långt mellan tanke och handling... Kram Stina

Louise sa...

Heja heja vad duktig du är med löpningen! Fortsätt i samma stil!

Nilla Q sa...

Jag blir så imponerad av alla som springer. Själv körde jag fem MINUTER på bandet istället för fem km...

Tack för ditt besök och kommentar hos mig! Titta gärna in igen :)

Kram Pernilla

Fröken Tindra sa...

Vad duktig du varit! Kämpa på. själv sitter jag bara och slöar och önskar att jag kunde komma i gång...
Jättesöt börs! Hoppas att din hönsbaron är snäll den där dagen.
Kram!

Anna-Lena sa...

Ja, då är vi två. Vi får sporra varandra! Vägde mig idag och det var ingen rolig historia. Började lägga om kosten i lördags! Nu gäller det att vara idog och inte tappa stinget! Börsen var jättefin! Vem vet, det är ju bra att tipsa sina nära och kära via bloggen!
Håller tummarna för dig gällande allt och grattis på namnsdagen i förskott!

Kramar Anna-Lena♥

Anonym sa...

Hej, Jenny!

Vad duktig du är heja, heja! Inte dumt alls själv försöker jag äta sunt i veckorna och unnar mig lite gott på helgerna. Börsen är jättefin!

Stort GRATTIS på namnsdagen i morgon!

Mvh Renate

Helenas Hem -Om livet på landet sa...

GRATTIS på namnsdagen!
Visst är det härligt när man äntligen tar tag i surdegarna? :)

Bra jobbat Jenny!!! Vad duktig du är som är ute och springer och äter nyttigt.
Jag hejar på dej!

KRAM
/Helena