fredag 20 november 2009

Nostalgitripp!


Gokväll i stugorna!

Har ni sett vad som kommit ut på DVD?? Familjen Macahan!! De här boxarna finns definitivt med på min önskelista till jul (ifall du kikar in här tomten;))! Jag satt som klistrad framför TV:n och tyckte att Luke var sååå söt back in the days, hihi! Sen hade vi ju coola Zebulon (som sa saker i stil med "get off that saddle or eat dirt boy") och mesige Josh som alltid fick stanna kvar hemma o passa sina systrar!

Skulle gärna ägna en dag eller två under julledigheten till att sträcktitta på de här boxarna mumsandes chokladpraliner;)





(bilder lånade från cdon.com)




Hoppas ni får en trevlig helg allesamman! Imorgon ska jag bara vara hemma o fixa o dona, på söndag blir det auktion:)



Kramis Jenny

25 kommentarer:

Anna-Lena sa...

Vilken nostalgitripp. Den där boxen skulle jag gärna också ha. Jag minns hur man satt bänkade där framför teven tillsammans med hela familjen. Både mysigt och spännande var det!

Ha en toppenhelg! Kramar Anna-Lena♥

Susanne sa...

OJ ja visst minns man..Tittade oxå på den när jag va mindre..Vill bara tipsa om innan du köper nått sånt här i annan dyr affär så vet jag att Gekås har massa tv-serie DVD..Såg sist jag var där att dom fått in massa olika.(Inte säker på just denna).Vet inte pris exakt men betydligt billigare än i andra affärer..Om det skulle vara så så kan jag faktiskt titta nästa gång jag är nere..har ju som sagt bara några km dit..Bara skriv om vad du vill jag ska titta efter så gör jag det om du vill..Kram Jag i Fare

-Hönsmammann- sa...

Appropå härliga DVD boxar så kollar jag och äldsta sonen på MONK.

En helt underbar polis som heter Monk och han har det minst sagt lite komplicerat att hantera vardagen på grund av sitt tvångssyndrom fast samtidigt så är det det som gör att han kan lösa alla polisfall.

Malin sa...

ha ha, det är nostalgi. Jag gillade Vargtass ( Duane Loken) han var söt och var med i en Min Häst tidning. Tyckte om honom tills min syrra berättade att det stod i Frida att han inte använde kalsonger ... då blev jag typ rädd för honom och fann honom äcklig ?! Knäpp ? Ja!
Uno hälsar att han inte är ett dugg "stadig", bara fluffig i pälsen ( fast jag har sett att det hänger en påse under magen på honom), däremot är han modig när det åskar och erbjuder dig en hjälpande tass om det behövs ...
Ha det så mysigt nu i helgen, kram Malin

Spik, skruv och drömmar sa...

Ljuva minnen. Vilken underbar serie det var och vem kunde motstå underbare Luke? Inte jag i alla fall.
Ha en skön helg.
Kram Therése

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs!!!

Åå Älskar ju den serien ju!!! O Luke..hur kär var man inte i honom!!!!!
Ja Den o lilla huset på prärien kan man kolla på hur ofta som helst ju!! Tidlösa!!!

Tack för hälsningen...ja jag brukar med göra lyktor med servetter,...deacoupage!! Jättekul!!

Det blidde tyvärr inget kalas...brorsan var sjuk:( Feber förkylning..vi har inte tagit sprutan på lillen..så vi våga inte chansa!!
Men det blidde en lugn hemma kväll istället...skönt efter en hel dag i Götet!!! Så kan man ju blgga lite med;))

Nu ska jag se vem som åker på IDOL!!! Kramis

Tulipa sa...

hej Jenny!
Ja, den där Luke, han satte nog många flickhjärtan i brand...*hihi*...

Vilka minnen!

Kram!

millandante sa...

Åhhh... Luke och praliner... det där lät som riktigt trevlig julhelgsmys!!
Fina julkort du beställt!
Kram

Vekarus sa...

Olen ulkona kuin lumiukko, mutta toivotaan, että pukki kuuli toiveesi!

Oikein ymmärsit, meillä ei nykyisin valmiita runoja tarvita, poika kehittelee onnitteluviestit :-)

Janne sa...

Heisann hei:) Ingen fare med Janne navnet.. det er et guttenavn i Finlang også:)

Så koselig at det snør på bloggen din, man får helt klart julestemning av det.

K-fra Norge

The Secret Garden sa...

Halloj!
Oj vad jag minns när jag läser ditt inlägg om Machahan! När serien var som hetast här i Sverige gjorde Vargtass, Duane Loken, ett slag för sin musik. Träffade honom i en svensk stad när han promotade sin nya skiva. Han skrev en himla massa, och flickorna runt omkring vrålade..., på en teckning som jag gjort utav honom. Gissa om jag, då tonåring, blev överlycklig! :)

Ha en bra fredag!

Villa nöystu sa...

Vilken nostalgitripp, jag hoppas verkligen att tomten kommer att vara snäll mot dig i år.
Jag minns att jag var riktigt förälskad i Luke och så tyckte jag ju förstås att Laura var sååå söt. Ja, det var tider det. Enda gången som jag gått i sömnen var eft att jag sett ett avsnitt av serien. Jag var väl ca 7 år och mamma och pappa vaknade av att jag sprang omkring i huset- med comboyhatt på huvudet :-)

Ha en fin helg,
kram Petra

Nilla Q sa...

Åh, jaaa! Jag håller med om vartenda ord du skriver!
Det var härliga tider när hela familjen var samlad för att titta på Macahan´s...

Hoppas tomten läser bloggen, nu då!

Kram Pernilla

Norregård sa...

Låter mysigt...Macahan och praliner i julhelgen:o) Elda lite i kakelugnen och en julig pyjamas!! Jag längtar så till julledigheten...
Kramar Malin

Anonym sa...

Ja jag minns också att jag satt framför tv:n som klistrad när det var dags för ännu ett avsnitt :) och precis som du så tyckte jag att Luke var en riktig snygging ;)

Kram Åsa

Älskade pion sa...

Åhhh,vilken nostalgitripp. Där satt man med hela familjen i soffan och tittade på Machan,hur bra var inte den serien. :)Luke ja,hur kär var man inte i honom da. ;)Den boxen vill jag också ha av tomten.Ha en mysig lördag go vännen. Kramar Ulrika

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilken härlig nostalgi att se den igen.
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Hemmalycka sa...

Coolt, det såg man ju när man var liten.
Du kommera att få en liten nostalgitripp.
Kram Åsa

Signe 1 sa...

Hej goding!! Åh den måste jag bara ha!!! Jag var typ kääär i Luke, han var ju såå snygg!!!:-)) Och Zeb the heroe var ju bara bäst, hihi. Hoppas du får en fin dag, kraam Sofia

Fröken Tindra sa...

Ja, nog tittade man på Machahan alltid. Tittade ofta ihop med bästisen och sen fick jag följa henne hem i sommarmörkret. =0) Just nu kikar jag med ena ögat på Nord & Syd, strået vassare i min smak.
Ha en fortsatt skön helg!
Kram!

Fröken Fräken sa...

Jag var nog precis för liten för att se Macahan när det begav sig så jag har tyvärr inga minnen av den serien. Men det är himla kul när det släps olika boxar med serier och filmer. Själv slog jag till på Jurassic Park I-III för några helger sedan och har gått omkring och citerat hej vilt ur filmerna; Don´t go out into the looong grass! Nature will find away!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Ja du den serien har man följt, och det skulle vara kul och se allt igen.
Ha det gott vännen
Kram kram
AnnaMaria

alegni sa...

jag tittade aldrig på den serien, men jag kommer ihåg att programmet alltid presenterades som "mäkähänin perhe" i finsk tv, och jag höll på att få spader varje gång :)
kram
ingela

Hanna sa...

Den serien älskade jag när jag var tonåring.
Kram
Hanna

Lauras gård sa...

Vad mysigt det skulle vara att se de gamla filmerna igen! En stor godispåse och en skön soffa, sedan skulle jag kunna sitta en hel helg och kolla... Kram Stina