måndag 16 november 2009

Söta små tavlor!

Hej!

Jag är svag för gamla tavlor med svarta ramar och vid senaste besöket hos vår trevlige antikhandlare i byn (pelumalica.se) kunde jag inte motstå de här små sötisarna:).

Visst är de fina?? De ska få hänga på den vita väggen ovanför mitt skrivbord i gästrummet. Det kan nog bli snyggt med något svart där som bryter av.








Tittade på Ullared på Kanal 5 tidigare ikväll, vilket program,hihi! Det verkar vara en hel del sköna lirare som hittar dit;) Själv får jag krupp av så mycket folk på ett o samma ställe så shoppingresa till Gekås får vara för min del:)

Ha en trevlig tisdag kära vänner o återigen, tack för alla goa kommentarer ni lämnar!

Kram Jenny


67 kommentarer:

Nyanser av vitt sa...

Hej Jennyvännen,
Jättefina små rara tavlor. Jag har ramat in både mina och sambons föräldrars bröllopsfoton i svarta ramar. Fotona är svartvita så det blev jättefint.
Håller med dig om Ullared. Har aldrig varit där och kommer nog inte dit heller. Jag som inte ens orkar gå på reor i vanliga butiker. Orkar inte trängas med "galningarna" som sliter och drar i allt. Verkar vara den mentaliteten där men man ska aldrig säga aldrig....
Sköt om dig
KRAM

millandante sa...

Vilka fina och annorlunda ramar! Så kul när man hittar det där lilla extra!!
God natt!

Anna-Lena sa...

Hej Jenny!

Vilka fina ramar och söta motiv. Det är alltid roligt när man hittar sådana små skatter! Tusen tack för dina rara ord hos mig. Jag blir jätteglad över att du är nöjd med dina örhängen och det var extra roligt att även systeryster tyckte om dem.

Hoppas att du får en bra dag i morgon!

Kramar Anna-Lena♥

Birgitta sa...

Vilka fina tavlor du hittat. Det blir jättefint i ditt vita rum. Jag tittade också på Ullared samtidigt som jag fållade löpare. Jag ska ta en shoppingtur till metropolen Torsby i morron. Brukar handla på tisdagar.
Här får du godnattkramen från mej.
Birgitta

Vitt för själen sa...

Hihi..ja visst är det skoj att titta på Ullared. Han Kjell-pappan är min favvo.
Jättefina ramar du hittat =)

Hjemmekjær sa...

Hei Jenny!
Det er så gøy å titte inn her, for du har stadig noe nytt å vise... Bildene med de svarte rammene var KNALL fine! En nydelig kant innerst på rammen også! Du finner virkelig mange skatter...

Malin sa...

Alltså den socialrealistiska såpan är lite för mkt tycker jag , tragiska människor som köper för mkt plastpåsar. Så fina tavlor som du har köpt går INTE att köpa där, kram Malin

Mjuka sa...

suck han har mycket fint!! Men turligt nog så har han alltid stängt när jag åker förbi :-) Nu blir det en liten bloggrunda innan jag rasar i säng
kram Malin

Maya sa...

Härliga små tavlor!
Jag har inte kollat Ullared än, spelade in, men får göra det sen... visst är det massor med folk men det går ganska bra att vara där..:) Jag ska dit på fredag!

Vekarus sa...

Ne ovat kerrassaan hurmaavat!

Lotta sa...

Hej!

Så söta!

Appropå Ullared, har varit där en gång. Jag tycker inte att det varj någon höjdare precis...
Lång resa, mycket folk och si så där på shopping fronten
Kramis Lotta

alegni sa...

wow, de var verkligen tjusiga, dina nya tavlor!
tyvärr ser vi inte femman här, så jag vet inte alls vad den där ullaredshowen handlar om. kan du upplysa mig?
ha det bäst!
kram
ingela

annika sa...

De var annorlunda tavlor som säkert gör sig mot den vita bakgrunden.
Ullaredshowen har ju hittat det extrema. Jag har varit där tre gånger och kommit frampå eftermiddagen då det är som att vara i en vanlig affär. Ingen trängelsel men många prisvärda varor. Första gången trodde jag att det enbart skulle vara krimskrams...men så är det inte. Nu har vi över 30 mil dit så vi åker inte om vi inte är där i trakten men jag vet många som åker över dagen härifrån.
Kram annika

kardemumma sa...

Trodde först att det var mini LP skivor*fniss*.
Det kan vara dags för sådana läsglasögon kanske:)
Jättesöta var de iaf.
Kramar C

Mia sa...

Hej Jenny
vilka vackra bilder det var i ramarna. Jag trodde också att det var LP skrivor. Väldigt originella ramar. De kommer att passa fint i gästrummet.

Du får ha en trevlig tisdag./,mia

Hemmalycka sa...

Finfina tavlor du har hittat Jenny. Jag känner inte heller nån längtan till Gekås, skulle aldrig orka att stå i kö i flera timmar, Det räcker med att se det på TV :)
Kram Kram
Åsa

Huset utanför stan sa...

Å, vilka fina små ramar! Roligt med den fyrkantiga formen i kombination med det runda och pärlkanten! Jag gillar också svarta ramar och längtar så efter att få upp våra ramar i trappan. Flyttade in i vårt hus i augusti och har renoverat för fullt sedan dess men vi har inte hunnit till hallen och trappan än. Ska bli kul när det kommer upp. Där ska vi blanda bebisfoton med gamla svartvita bilder på våra föräldrar och mor/farföräldrar i olika svarta- och silverramar. Ska bli så fint!

Signe 1 sa...

Jättefina ramar som passar perfekt hemma hos er:-) Jag håller fullständigt med dig, även om jag är en shopaholic så är Ullared INGET för mig, hihi. Min kollega var där i fredags och han var helt knäckt efteråt *fniss*. Ha en lovely dag!! Kramen Sofia

Ett Vitare Hem sa...

Åh vilka vackra tavlor!
Ha en fin dag!
Kramis/LenaS

Vikeskärs hem och vardag sa...

Vilka läckra ramar, såna har jag aldrig sett innan. Haha Ullared ja, vi åker ca 2 ggr per år men jag undrar var dem hittat dessa människor :) Vi lyckas pricka in dagar med mindre folk faktiskt.
Ha det gott, kram

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!!

ååå så fina, fräcka tavlor du hittat.
fint med svart mot det vita.

ullared ja...hihihihihi...men jag kan avslöja att det är ganska uppgjort med manus & så.
Vi satt & fikade brevid filmteamet & PARTYTJEJERNA i sommras....tv5 bestämmde allt som skulle göras & sägas....*LER*
Men visst finns det en hel del knasiga människor i vår herres hage...hihihihihi

Kramizz Nilla

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Så annorlunda o söta!!
ja ullareds programmet:)) så kul att kolla...o vilka folk det finns...familjen som campar där 2 veckor är ju ett kapitel för sig..o han de seeeege anställda;))))
Ka ju inte låta bli att kolla!!!

Kram

Camilla sa...

Hej vännen!

Vilka mysiga tavlor - det kommer att bli supersnyggt mot den vita väggen. Så effektfullt med vitt och svart.

Jag har inte kanal 5 så jag har inte en susning om det här programmet. Gekås har vi varit på en gång men det var ingen hit tycker jag...

Vi bor väster om Kungälv - utanför ett litet samhälle som heter Kärna.

Kramar till dej!

Cathrin sa...

Din shopoholic :). Det är så roligt att få ta del av alla dina fynd! Och visst är det fint med lite mörkt i det ljusa. Tavlorna är helt förtjusande!

ha en fin dag!
Kram
Cathrin

Maria sa...

Vilka härliga ramar! Kul när dom är lite annorlunda:)
Ha en bra dag!!

Vit som snö sa...

Jättevackra tavlor, både motiv o ramar!
Ullared, jaa, min dotter såg på det, verkar vara en del orginal som hittar dit. Vi var ju i dom trakterna i somras men jag ville absolut inte dit, det verkar hysteriskt!
Kram Cilla

Kristall & Pynt sa...

Hej Jenny!
Dina tavlor är verkligen jättefina, och skärbrädorna från House Doctor är så fina, jag har oxå 2 som står i min tallrikshylla.
Ha det gott
Kram Sofia

Lauras gård sa...

Jätte söta tavlor! Blir fint till allt det vita. Jag har missat Ullaredprogrammet. Har inte varit där heller. Jag skulle dock kunna tänka mig en resa dit... Kram Stina

ååååååååå sa...

Hej Jenny!

Vilka fina. de ser ut att vara riktigt gamla.
Nej en bussresa till Ullared skulle jag aldrig åka på. Det är därför det är så perfekt att bo bredvid.Man kan smita in när det är som minst folk. Man tar en fika hos svärmor,.,ringer till dom och kolla kön. sen drar man dit. =)
Kram Verra

alegni sa...

jo, ullared känner jag till. det ordnas till och med bussresor härifrån dit. det var främst programmet jag var nyfiken på. vad visar de? folk som shoppar? ska kolla adressen du tipsade om :)
ha en fortsatt trevlig tisdag!
kram
ingela

Älskade pion sa...

Jättefina tavlor. Ja,jag säger då det....Ullared. ;) Vilket skönt program,man får sägju ett och annat skratt.;) Ha en skön kväll. Kram Ulrika

alegni sa...

jag tittar faktiskt på programmet nu, samtidigt som jag lagar mat :)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Håller med!! Ullared skulle jag bara åka till under pistolhot, jag gillar inte ens Obs här i stan. Ikea däremot tycker jag är lite kul, och så har dom god lax. Dina nya ramar är läckra, har en här som är tokig i allt svart, sonen/Kalle.
Ha det gott vännen
Kramisar
AnnaMaria

Villa Solgården sa...

Vilka vackra tavlor, så livfulla! Alltid snyggt med något mörkt som bryter av.

Har inte sett Ullared på TV, men jag har varit där och det räcker bra för mig... :)

Kramelikram!

Anonym sa...

Men alltså så söta tavlor, aldrig sett något liknande.

Kram Pernilla

Nilla Q sa...

Dom var jättefina! Kommer att bli snyggt!

Så du gillar inte Ullared ;) Jag som ääälskar att åka dit, brukar försöka komma iväg 1 gång om året!

Kram Pernilla

Huset vid ån sa...

Jättefina tavlor.....Jag har också tittat på Ullared men det är inte ett ställe som jag är överförtjust i, men smaken är som baken. Och tur är väl det....Fniss! Kram Therese

Stina sa...

Riktigt vackra var de där tavlorna.:-) Kram Stina

Roses & Angels sa...

WOW vilka fina tavlor!! Underbara! Hhihi ja det där med Ullared kan jag bara inte förstå! MEN tur att vi är olika! haha! Ha en bra kväll kram

Fröken Tindra sa...

De tavlorna var väl lite ovanliga? Söta motiv. Jag kollade inte på "Ullared" igår men kan allt tänka mig att åka dit någon gång om året. =0)
Hoppas att korten kommit fram! Fick sålt några på jobbet idag. Kul!
Kram!

Sari sa...

Vilka häftiga tavlor! Jag har aldrig sett några liknande!
Jag såg första avsnittet av Ullared och blev faktiskt lite förskräckt. Jag har aldrig varit där själv.. Vilka människor! Men det är klart, för att det ska bli ett kul program att titta på så har man säkert valt att visa de "udda köparna". Skulle vara rätt kul att se fenomenet i verkligheten.
Ha det bra!
Kram Sari

Spik, skruv och drömmar sa...

Vilka annorlunda och söta tavlor du har hittat. Jättehäftiga.

Ullared är ett speciellt ställe där man verkligen kan hitta alla typer av folk. Men det är väl en del av charmen.
Kram Therése

Norregård sa...

Jättefina ramar, bryter så snyggt mot den vita väggen!! Ha det bra!
Kram Malin

Blåbärs och smultronstället sa...

Jättegulliga tavlor, förstår att de fick följa med dig hem...
De vita porslinsskärbrädena är så fina. jag kan tänka mig sådana jag också.
Ullaredprogrammet är ju helgalet, de har verkligen hittat udda personer...
Var där i somras, men sambon mådde illa och tjejerna hittade inte mycket. Jag köpte två vita lampskärmar m.m...Tack för fina kommentarer hos mig!
Ha det gott!
Kram Susanne

Lissboden sa...

Fina tavlor du hittat! Jag tyckte alltid att fotoramar med svarta ramar var så fult när jag var liten. Alla mina gamla släktingar hade sådana och även mina föräldrar. Nu tycker jag att de är jättefina och det är kul att man kan ändra sig.
Jag skulle aldrig orka gå omkring i Ullared. För att inte tala om maken, han skulle aldrig följa med dit. Tacka vet jag mindre och trevliga butiker.
Kram/Maria

Villa Solberga sa...

Hej Jenny

vilka söta tavlor!

Själv gillar jag Gekås, har ca 1 timmes resa dit så det brukar bli en resa om året ungefär, men inte i Juli som det förmodligen var när de spelade in serien utan snarare i september! En del av barnens julklappar inhandlas där, saker som lego och sådant är ju lite billigare! men att stå i kö flera timmar för det, nej tack!

Ha det så bra

Kram Jenny

Stjärnor & Champagne sa...

Ja igår fick man sig ett gott skartt över Ullaredet....Visst är svarta ramar jättefint. Herregud mitt hem håller på att förvandlas till svart och vitt men det känns bra, I like....
Ha det gott vännen/ Kramkram A

Snuttan sa...

Gud vilka underbara tavlor. Jätte söta
Kram
Åsa

Mitt smultronställe sa...

Hej!!

Ja du det här med Ullared..
Vad har dom fått tag i alla som är med...
Mycke udda... Frågade Thomas om inte vi skulle ta 14 dagar i Ullared nästa sommar och handla loss för si så där 50 tusen.. Inget att tänka på ...

Jag kan åka dit i bland men är det för mycke folk bor vi ju ganska nära så det bara är att vända och åka hem igen!!

Tavlorna är fina, gillar ju oxå lite svart här och där!!

Ha det gott, kram kram.

Majas skafferi sa...

Hej! Vilka härligt ovanliga ramar! Den lilla guldkantens utformning tillsammans med det svarta var så fint ihop! Motivet var även det trevligt! Ullared är roligt en g/år tycker jag..(men man får sålla bland allt "krafs"..)förstår att tv-programmet visar de värsta köpgalningarna dock :)!

Elsa och Helena sa...

Vilken tur du hade...tavlorna är jättefina och lite annorlunda...Snyggt till det vita!

Kram Helena

Vitt och Blått sa...

Vilka söta tavlor! De blir fina mot det vita. Jag såg också programmen om Ullared! Hihi, har aldrig sett det förr och tror nog inte att jag behöver titta igen! :) Jag har faktiskt varit där en gång! Det var inget för mig heller, så det blir inget återbesök. (Var över tio år sedan) Tänk vad det kan hitta på program om.. Ha en bra vecka! Kram E

Tulipa sa...

Hej Jenny!
Jag har också börjat titta på Ullared, rätt komiskt... Mycket shoppande, *hihi*...

Så fina små tavlor!
Visst blir det snyggt att bryta av det vita, lite kontraster är ju aldrig fel!

Ha det riktigt bra!

Kram Mariette

Annas Lycka sa...

Gillar tavlorna. Snyggt med det svarta...jag gillar!!! Ha det nu gott....snart är det advent!! Kramar i massor

carina sa...

Så fina tavlor!
Det blir extra effektfullt med de svarta ramarna.
Kramar//Carina

Livet på Vestergård sa...

Vilka roliga tavlor du hittade! Svart passar bra som komplement när man har mycket vitt.
Ha en bra dag!

Snövita drömmar sa...

Det var annorlunda tavlor det. Såg fina ut. Nu ska jag titta vidare här på din sida då det är första gången jag är här.

Ha det fint!

Hanna sa...

Hej Jenny!
Nu var det länge sen jag kikade in hos dig :( Mycket fint jag missat, har kikat runt nu :)
Tavlorna va jättefina!! Bryter fint mot mycket vitt :)

Ha d gott!
Kram Hanna

vardagsvitt sa...

Hej Jenny!
Verkligen helt underbara tavlor.
Ovanliga dessutom, häftigt!!
Jag har också gamla ramar i svart (ovala)
men jag tycker det är svårt att hitta bra motiv att stoppa i dem... några förslag?
Kram Marith

Vita små hjärtan sa...

Hej vännen!
Men oj så fina, såna ramar har jag aldrig sett!
Vad roligt när man hittar det lilla extra....
Ha en bra dag! Kram Agnetha

ååååååååå sa...

Hello! =)
Jag ska ha den ovanför en dörrpost i vardagsrummet har jag tänkt., Får se om det bli bra.
Kram Verra

Around the world with Alice sa...

Hej Jenny!

Vilka fina tavlor! Idag så fick jag åka hem från skolan för att jag fick huvudvärk:( Fast det var rätt skönt att bara vara jag och mamma hemma och titta på film och myste! Nu är jag ensam hemma för mamma är och hämtar min lillebror Adam i skolan.

Kram Alice!

Huset vid ån sa...

Kikar bara in o Tackar för titten! Hoppas att du mår bra och att du haft en bra dag! Kramis Therese

A Cup Of Emilia sa...

Hejsan Jenny! Tack för din söta kommentar :) Vilka underbara ramar du har hittat! Verkligen jättefina. Ha en trevlig kväll! Kramar från Emilia

Janne sa...

Hei Jenny:) Kikket innom bloggen din for første gang.. wow den er lekker:O) Så utolig flotte de ulike rammene var.. søte små.

Jeg skal kikke innom deg igjen,

Klem fra Janne i Norge

Vit Romantik sa...

Så fina tavlor har aldrig sett sådana förut, kul med något lite annorlunda!!
Hihi jag har sett programmet och varit där 4ggr förut, hade tänkt ta med sambon dit någon gång men nu kan jag säga att det blir svårt;)
kram Johanna

Susanne sa...

Tänk då på mig som inte bor så långt i från denna hysterin på sommaren kan du förstå varför vi drar iväg med husvagnen =)