onsdag 30 juni 2010

Fina vinster..igen!

Gokväll i stugorna!

Jag har återigen vunnit i några bloggtävlingar (hmm, tänk om man kunde ha samma flyt på Triss o Lotto oxå??;)) Idag låg det två paket i brevlådan när jag kom hem från jobbet! Det ena var det här från gulliga Anna som har den ljuvliga bloggen Vita verandan! (Anna har Sveriges vackraste veranda om ni frågar mig;)).

Paketet var så fint inslaget att jag knappt ville öppna det..


..men det gjorde jag ju förstås! Vinsten var den här prickiga handduken från Greengate och en förpackning skrubbsvampar till köket från House Doctor!


Tack gulliga Anna för den fina vinsten!!



I det andra paketet låg den här söta tavlan gjord av duktiga Agneta med Nyanser av vitt! Jag tycker det är så kul att vinna något som är handgjort, tack Vännen, den är jättefin!




Imorgon kväll ska jag, Peter och Tindra till auktionen i Rävlanda, det var ett tag sedan vi var där, hoppas vi hittar nått fint som får följa med hem:)


Ha en trevlig första juli allihopa!


Kraam Jenny♥♥




tisdag 29 juni 2010

Måttkanna och blommande iris!


Hej på er!


Visst har vi ett underbart sommarväder just nu! Inte har man nån större lust att sitta några längre stunder vid datorn;)

Jag är ju svag för måttkannor som ni vet och har hittat ännu en till min samling, nämligen den här i vitt porslin med måttet 500 ccm! (Extra kul eftersom jag hade en med 1000 ccm sen tidigare:) Kannan har jag köpt hos Ann-Catrin med bloggen Fint hemma (på hennes webloppis).







Visar er även en bild på irisen som blommar så vackert i vår rabatt just nu, visst har den en ljuvlig blå-lila färg!


Ha en härlig onsdag kära Vänner o tack för att ni kikar in här hos mig!





Kraam Jenny♥♥

söndag 27 juni 2010

Lise Sandahl!


Hejsan!

Tänkte tipsa er om klädmärket Lise Sandahl som jag nyligen hittade hos en av mina favoritnätbutiker, nämligen Sid and Sally. Jättesöta romantiska toppar o klänningar precis i min smak:) Varje plagg är i onesize och ska passa både smala o kurviga (bra för mig som har lite extra "volanger" runt midjan;))

Funderar på att beställa en av topparna här på bilderna nedan (som jag lånat från Sid and Sally), gillar speciellt den i lila näst längst ner:)






Ha en trevlig vecka kära Vänner!

Kraam Jenny♥♥

lördag 26 juni 2010

Lyktor i äppelträdet!

Hej på er!

Ja, då var midsommar över för den här gången, hoppas ni alla hade det riktigt trevligt! Tack för alla fina hälsningar ni lämnat här hos mig:)

Vill inte vara tråkig, men nu går vi ju mot mörkare tider igen.. (mindre än 6 månader kvar till jul;)) fast det märker vi väl inte än på ett tag som tur är:) Har hängt ut några fina lyktor i äppelträdet på framsidan. Mysigt när de lyser där i trädgården på kvällarna.


Walther & Co lyktan är köpt på Elsas hem.



De söta lyktorna från House Doctor kommer från Tildas mamma.






Idag har vi spenderat dagen med mina föräldrar i Älvängen, det var riktigt trevligt:) Pappa underhöll oss med berättelser från sin barndom i finska Karelen. Han är uppvuxen alldeles vid ryska gränsen och hade en hel del spännande att berätta om hur det var att bo med både finska o ryska gränsvakter inpå knutarna!

Nu är det inte många veckor kvar tills vi åker till kusinträffen i Finland jag och Peter, det ska bli såå kul! Tusen tack igen snälla Mamma o Pappa för det mer än generösa bidraget till vår resa som vi fick idag, ni har hjärtan av guld:)



Önskar er alla en trevlig söndag!



Kraam Jenny♥♥

fredag 25 juni 2010

Glad Midsommar!

Kikar in för att önska er ALLA en riktigt trevlig midsommar!

Lite bilder på det som blommar i vår trädgård just nu:)













Kraam Jenny♥♥

torsdag 24 juni 2010

Målardag!

Hej på er!

Idag har jag varit ledig, vi har alltid dagen före midsommarafton inarbetad på mitt jobb, det är ju inte helt fel:)Passade på att ta tag i målningen av altanräcket som jag dragit på länge nu.. Får se om det behövs tas en gång till, tror det räcker med överliggarna i så fall. Hade förstås nya radion med mig ut, trevligt att höra på musik medans man målar:)

Jag hann även med en tur till Härskogen i eftermiddags där jag sprang 5km, det var riktigt skönt (efteråt i alla fall, hihi!).








Nu ska jag passa på att kika in till er andra en stund, lite senare ikväll ska jag och Peter kolla på sista avsnittet av Stolthet och Fördom, givetvis BBCs version med the one and only Colin Firth som Mr Darcy:) Kan se på den hur många gånger som helst..Engelsmännen vet hur man gör bra serier! (t om Peter ser gärna på den, fast han gråter inte i slutet när Elisabeth och Mr Darcy får varandra som jag gör*fniss*)


Ha en trevlig midsommar allihopa!


Kraam Jenny♥♥


tisdag 22 juni 2010

Robert på plats!

Gokväll i stugorna!

Häromdagen fick jag hem min käre "Robert" som jag beställde från gulliga Julia! Nu står den och pryder sin plats på skänken i vårt kök:) Jag tycker det är så trevligt att lyssna på radion på morgnarna och när jag kommer hem från jobbet. RIX FM är kanalen som gäller om jag får välja! (ni har väl inte missat Titti tar ton på eftermiddagarna?? Skönsång på hög nivå;))

I sommar tänker jag dessutom ta med mig Robert ut i trädgården om det är fint väder o lyssna på sommarpratarna i P1:)









Tack för alla era goa kommentarer! Ligger efter med att besöka er andra men jag ska försöka ta igen det till helgen:)


Ha en trevlig onsdag allihopa!

Kraam Jenny♥♥

söndag 20 juni 2010

Änglapålle!


Hej på er!

Idag har vi varit på dop för min kära systerdotter Agnes! Hon var så söt i den virkade klänningen som min mormor gjorde till mitt dop 1972 (som jag sen inte kunde ha på mig för det var värmebölja den dagen jag skulle döpas:)). Jag blev även Agnes gudmor, nu är jag det till både henne och storasyster Vera! Tack söta K och L för det förtroendet! Moster ska ta väl hand om sina små skyddslingar:)

En av dopgåvorna från mig, Peter och Tindra var den här fina änglapållen gjord av duktiga M med bloggen Jordgubbar med mjölk! (kika gärna in hos henne om ni vill se fler fina pållar!)
Jag tycker det är roligt att ge bort någonting som är handgjort och unikt, det blir en lite personligare gåva:)









Ha en trevlig midsommarvecka kära Vänner!


Kraam Jenny♥♥

lördag 19 juni 2010

♥Nygifta!♥

Hej på er!

Äntligen fick de då varandra Viktoria och Daniel!! Här hemma har vi suttit klistrade vid TV:n och följt det kungliga bröllopet hela eftermiddagen (Tindra var med o kollade själva vigseln, sen tröttnade hon;))! Sticker emellan o bloggar lite, sen vill jag se själva middagen och bröllopsdansen oxå:).

Jag kunde inte låta bli att fälla en liten tår när de sa ja till varandra, guud så fint o romantiskt det var! Viktoria såg så himla lycklig ut! (Daniel är lite stiff men det är kanske inte så konstigt, jag hade nog svimmat om jag hade varit i hans kläder o stått där framför alla:))

Bilden på bröllopskyssen har jag lånat från Expressen.se

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Vi åt Frödinges bröllopstårta till kaffet framför tv:n. Den var helt OK!



Den fina svenska flaggan från Maileg har ju förstås stått framme idag:) (köpt på Elsas hem)



Appropå ♥ ♥ ♥ det här fina hjärtat skickade gulliga Marie med bloggen Handgjorda drömmar med i paketet med kökshandduken jag vann i hennes tävling häromsistens. Tack söta du, vad glad jag blev! :)


Nu ska jag passa på att kika in hos er andra en stund innan det blir mer bröllops-tv:)

Kraam Jenny♥♥

torsdag 17 juni 2010

Lantlig charm!

Hej på er!

Äntligen har jag fått mitt ex av den underbara boken Lantlig Charm gjord av duktiga Anette Hjerpe och Katarina Nilsson! (köpte den här.) Har suttit o bläddrat i den ikväll o njutit av de vackra och inspirerande bilderna. Det här är helt klart årets inredningsbok om ni frågar mig! (Peter var oxå framme o kikade i den, han tyckte att den såg väldigt exklusiv ut:))


Anette i egen hög person! (i superfin Odd Molly:))




Det här vackra skåpet hade gärna fått flytta hem till mig..



Anettes söta vovve Nisse är oxå med i boken! :)



Ha en trevlig helg allihopa!


Kraam Jenny♥♥