lördag 28 juli 2012

Sjukstuga..

Hej på er!

Här hemma råder sjukstuga så det blir inte mycket tid vid datorn för mig just nu..Tack till alla er som anmält er till min utlottning, ska kika in till er så fort jag blir bättre!

Idag har det regnat och Gösta har hållt en väldigt låg profil, han har legat på mina trädgårdskuddar (från Bruka Design) på farstukvisten nästan hela dagen. Visst ser han ut att ha det gott?:)

Elvira gick ut för att göra "storebror" sällskap en stund..



Sköt om er! Vi hörs när jag mår bättre igen.

Kraam Jenny

lördag 21 juli 2012

Tillbaka med utlottning!

Hej på er!

Det blev visst en lite längre bloggpaus än jag räknat med..:) Hoppas ni alla har en härlig sommar! Själv har jag varit med familjen en vecka i Finland och hälsat på släktingar, sedan har vi fortsatt att jobba med husfasaden. (Idag har jag målat lock och Peter har snickrat..) Ska bli såå skönt när det är klart:)

Jag tänkte passa på att ha en utlottning nu när jag är tillbaka! Min besöksräknare här på bloggen har passerat 300 000 och det måste vi ju fira!! 

Det man kan vinna är de här läckra temuggarna i turkosblått från Bruka Design samt en söt liten hjärtformad tesil :)

För 1 lott:Lämna en kommentar i detta inlägg (även du utan blogg kan vara med, lämna din mailadress). För 2 lotter: lämna en kommentar samt länka med någon av nedanstående bilder i din egen blogg. Skriv i kommentaren hur många lotter du tar.

 Utlottningen pågår tom 22 augusti!


Vinsterna har jag köpt i mysiga Inred i Lerum!



Nu ska jag kika in hos er andra!:)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kraam Jenny♥♥