fredag 26 april 2013

Kuddar från Himla

Gokväll i stugorna!

Spana in de här fina och somriga kuddarna från Himla som jag köpt hos Ellis Corner! Passar perfekt i kökssoffan i vårt matrum:)



Dynan i soffan har min snälla svärmor Sirkka-Lisa klätt om till linnetyg.


Tyget påminner om kökshanddukar, eller hur? 
 
 
Hoppas ni får en trevlig helg!

 Imorgon ska syrran o jag springa Lerumsloppet, Heja Team Sisu Sisters:)

Kraam Jenny

söndag 21 april 2013

Blocketfyndat matbord!

Hej på er!
Förra helgen tog vi ju en road trip till Karlskoga för att hämta hem något jag hittat på Blocket, det var det här nytillverkade matbordet i jugendserien "Äpplet"! Det kommer passa perfekt i vårt matrum, där vi har både en skänk och ett litet blombord i samma stil:)

Häromåret köpte jag ett "originalbord" i denna serie men det fick vi sälja för att det var för opraktiskt, det gick inte att ha mer än två stolar i bredd och höjden var för låg. Det här nytillverkade har gott om plats för 3 stolar i bredd (med utdragsskivan ifälld som vi tänker ha) och lagom höjd upp till bordsskivan.
Det enda vi inte är riktigt nöjda med är färgen, så idag har vi slipat bordet för att kunna måla det i en ljusare nyans. Här är lite "före-bilder":
 
 








I eftermiddags kikade antikhandlaren i byn förbi oss för en trevlig pratstund. Han har spännande saker på gång i sommar med nyöppning av sin butik. Jag har lovat att stå först i kön, hihi!


Ha det bra!

Kraam Jenny

söndag 14 april 2013

Jugendskåpet på plats!

Gokväll i stugorna,

Hoppas ni haft en trevlig helg!

Kommer ni ihåg  jugendskåpet jag hittade på Blocket för ett tag sedan? Det behövde målas om och för att det skulle bli riktigt bra lät jag duktiga Christer på Hemlyckan i Alingsås göra jobbet! (kika gärna in på deras hemsida som du hittar här!)

 I veckan blev det klart och nu är det på plats i vårt vardagsrum, passar perfekt som "bokskåp":)



 










 
 
 
Igår tog vi en liten road trip till Karlskoga för att hämta ännu ett Blocketfynd, vad det var visar jag er en annan dag;)

Ha en trevlig kommande vecka,

Kraam Jenny

lördag 6 april 2013

Bellis och penséer!

Gokväll i stugorna!

Ett litet livstecken från mig;)

Känner sedan ett tag att bloggandet blivit ett stressmoment för mig, det är ju så mycket annat i livet som ska hinnas med.. Därför har jag bestämt mig för att blogga bara "när andan faller på". Vill inte sluta helt men orkar inte sitta varje dag som jag gjorde de första åren med bloggen,det får bli lite när det blir. Gissar att flera av er känner som jag emellanåt, speciellt nu när vi har den härliga våren och sommaren framför oss:)


Idag har vi spenderat det mesta av dagen utomhus. Peter har klippt ner äppelträden och jag har vårstädat på farstukvisten. Lite blommor har jag köpt dit också, det blev Bellis och Penséer. Det är ju inte så varmt ännu men de tål ju lite kyla:)

 
 
 
 
Ha en trevlig söndag allihopa!

 Jag ska städa,springa o hälsa på en kompis. Peter o Tindra ska åka till Falkenberg över dagen där Tindra har cup i innebandy:)

Kraam Jenny