lördag 31 januari 2015

Sötnosar♥

Go kväll i stugorna,

 Hoppas ni haft en trevlig lördag! Jag har varit på släktkalas i Nödinge för att fira min systerdotter Agnes som fyllde 5 år i veckan.

Mosters sötnos har blivit stora damen:)


                      Presentöppning. Till Agnes stora lycka var det många Frostprylar i paketen:)



En annan av mina sötnosar är Diesel som gärna gottar sig i korgstolen i arbetsrummet. Han har varit lite halt på ena bakbenet sen igår. Hoppas det går över så att vi slipper åka till veterinären.


Ut skulle han ändå..lite dåligt snöröjt där på kattverandan dock..:)






Imorgon är det första februari..och första dagen i "28 days plank challenge" som jag anmält mig till på Facebook..får se hur det går:)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram Jenny♥ 




söndag 25 januari 2015

Matrum

Hej på er!

Snart slut på helgen..vilken härlig och solig vinterdag vi haft här i Göteborgstrakten! Vi hade ett ärende inne i stan idag och passade på att gå i lite affärer och ta en promenad i våra gamla kvarter där vi bodde innan vi flyttade hit till byn för snart 7 år sedan:)

Blir lite bilder från vårt matrum i det här inlägget. Funderar på att ha en matta under bordet och gardiner i fönstren, känns som det skulle bli mer "ombonat" med  textilier, vad tror ni?







Ha en trevlig kommande vecka!

Kram Jenny 

söndag 18 januari 2015

Les Fleurs!

Gokväll i stugorna!

Snart måndag igen..jag har knappt varit utanför dörren, skönt med såna helger ibland:) Vi har fixat med trappan både idag och igår. Den är äntligen klar sånär som på målningen, visar er bilder senare.

Har köpt en superfin almanacka, Les Fleurs  från amerikanska Rifle Paper Co. (från nätbutiken Countrystyle.se).

De vackra blombilderna ska jag klippa ut o rama in sen när året gått:)








Nått annat som blommar är min amaryllis som syrran gav mig vid Lucia. Bättre sent än aldrig:)







Ha en bra kommande vecka! 

 Kram Jenny 

måndag 12 januari 2015

Evighetsjobb!

Hej!

I helgen återupptog vi ett av våra projekt här hemma, nämligen att slipa trappan..ett riktigt evighetsjobb! Från början hade vi tänkt att måla hela trappan i samma ljusgrå linoljefärg som golvet i övre hallen. Nu funderar vi på att bara måla sidorna och bakstyckena och låta själva trappstegen vara omålade..vi får väl se hur trärena vi kan få dem:)




Peter slet med skrapan och värmepistolen i flera timmar igår, 4-5 trappsteg hann han med..På en del steg är det kvar gamla limrester från en linoleummatta, där är det nästan omöjligt att få bort all färg..





Ha en fortsatt trevlig vecka!

 Kram Jenny 

lördag 3 januari 2015

Tulpaner♥

Hej på er! 

 God Fortsättning, hoppas ni hade en trevlig nyårshelg! Vi var i Strömstad med min syster och hennes familj, jättetrevligt!

Idag har vi städat bort julen här hemma och första buketten tulpaner är inhandlad. Nu börjar jag se fram emot våren:)




Ha en trevlig söndag!

Kram Jenny