lördag 9 maj 2015

Team Sisu Sisters!

Hej Hopp!

Löpning är ett stort intresse för mig även om jag inte är på någon elitnivå! (Götborgsvarvet  tex känns väldigt avlägset, jag harvar på mellan 5-10 km på mina rundor..)
Min kära syster och jag är glada amatörer som kör lite lopp då och då som "Team Sisu Sisters" (Finskättade som vi är..;)). För några veckor sedan deltog vi i Lerumsloppet, och idag var det dags för Vårloppet i Nödinge, där min syster bor.




Här har vi gått i mål på 5km i Vårloppet. Min söta systerdotter Vera hejade på oss:)






Idag har vi dessutom bokat flygbiljetter till Finland i sommar, där det är dags för ännu en kusinträff. Ska bli jättekul! :)

Ha en trevlig söndag!

Kram Jenny

söndag 3 maj 2015

Trädgårdsprojekt!

Hej på er! 

 Nu föll andan på att göra ett blogginlägg..:) Vad tiden går fort, vi är redan några dagar in i månaden maj! Här hemma är det stiltje på inredningsfronten, vi har börjat kolla på tapeter till gästrummet men det blir nog inget gjort innan hösten kommer.

Nu när våren är här vill vi hellre vara ute i trädgården och fixa..Vi har två projekt på gång, Peter har grävt ut i den gamla rabatten längst ner på tomten där växthuset tidigare stod, och jag har börjat skrapa finska trädgårdsgungan som behöver en ny omgång färg.

 Vi planerar att flytta ner gungan hit istället och göra lite planteringar i pallkragar bredvid den.


Vilket hästjobb Peter gjort med att få bort alla gamla växter/rötter och annat bråte i rabatten, finsk sisu:)


Trädgårdsgungan målade jag första gången 2011 (tror jag), nu är det dags igen.


Jag har skrapat bort en del färg i helgen men mycket är kvar..får se hur det går, känner tyvärr mer latmask i mig än finsk sisu;)


Avslutar med en bild på vår käre Diesel. Han mår äntligen bra igen efter diverse härjningar ute med både skadad svans och bett i framtassen som följd..





Ha en trevlig kommande vecka!

Kram Jenny