söndag 26 juli 2015

Loppistur!

Hej på er!

Hoppas ni har en härlig sommar, även om vädret inte är det bästa..:) Förutom några trevliga dagar i Finland där vi hade stor släktträff har jag mest varit hemma under semestern. Nu i veckan blev det också en tur till Strömstad, där min syster och hennes familj har sommarstuga. Traditionsenligt passade vi på att åka till några loppisar utanför stan:)Min mamma köpte det fina fåret i keramik till höger uppe på hyllan:)


Min systerdotter Agnes i en av loppisladorna vi besökte.Älskar såna här gårdsloppisar:)


Mycket att kika på fanns det!


Mosters töser Vera och Agnes hade egna pengar med sig att handla för och köpte mjukisdjur på ena stället..


Och dammvippor på den andra loppisen vi besökte, hehe:)


Jag fick också med mig lite fynd hem..den här engelska kannan i blått och vitt..


Och fler burkar från Surte Glasbruk.Vi hade tänkt fortsätta fixa i trädgården nu i dagarna men eftersom det bara regnar har vi påbörjat lite projekt inomhus istället, Tindras rum står på tur att göras i ordning.  Idag köpte vi färg till golv, väggar och tak. Återkommer med bilder längre fram:)

Ha en trevlig kommande vecka!

Kram Jenny 

7 kommentarer:

Nataly sa...

thänks

Vardag och flärd sa...

Vilka härliga loppisar ni besökt! Ser på bilderna att det fanns några intressanta saker för mig. Den enda loppis jag besökt under sommaren är hos grannen där jag köpt en del, men sommaren är inte slut än ....
Även om vädret inte är som förra sommaren känns det ändå ganska behagligt och när det är riktigt dåligt kan man göra saker inomhus som annars får vänta till längre fram. Nu kanske Tindras rum blir färdigt fortare än ni tänkt. Och jag har storstädning i stugan som annars fått vänta till hösten. Inget ont utan ....
Ha det nu fint, vännen!
Kramar Eva

Lena sa...

Trevliga loppisar och fina fynd!
Kul att gå omkring och rota bland gamla saker, när man har tid....
Ja, vädret lämpar sig bäst för inomhusprojekt. Ska gå igenom lådorna på vinden imorgon - nästan som loppis ;-)
Ha det gott!
Kram Lena

Elna-Sudden sa...

Alltid kul med loppisar och vilken fin kanna du hittade.

Kramen

Jenny sa...

Jag har varit på EN loppisrunda i år bara, vet inte vad det är med mig. Mjukisdjur och dammvippor, där ser man. Barn lyckas få med sig konstiga saker från loppisar ... Vi har kommit hem med promenadkäppar, kräftburar och annat skrymmande. Jag hoppas vi drar igång något projekt här snart också, vi har ett rum, badrum och tvättstuga kvar nere.

House and Garden by Bia sa...

Alltid kul med loppisar...jag har bara varit på två stycken i sommar och min egen den har jag stängd över sommaren, hihi....men det är ju bara för att vi är på landet hela sommaren, öppnar till hösten igen. Vad mycket fint jag ser på bilderna ;)
Ha det gott !
Kram

vardagsvitt sa...

Visst är det härligt med sommar och loppisar man behöver inget men nåt fynd följer alltid med hem ;-) hoppas ni har det bra!!
Kram Marith